Kulak ağrısi

Malesef 1 aydır aralıksız devam ediyor. Nerden kaynaklandığı belli olmayan Nefes darlığı yetmiyormuş gibi bir de aralıksız devam eden çınlama. Tintus formula diye bir bitkisel ilaç yazdı. Yeni aldım bugün. Çınlama in geçip geçmeyeceği konusunda garanti vermedi. 7/24 çınlama var. Odyometriye gönderdi. Çınlamadan dolayı gelen sinyalleri algilayamadığımdan işitme testini gecemedim. Ne kadar kotu birsey

Evet canım tam bir yıldır bunu çekiyorum gitmedigim dr bolum kalmadi Türkiyede Avrupada bir suru drye gittim çınlama yüzünden her gittigim drde daha kotu oldu akapuntur hacamat bitki çayları neler neler denedim hocaya bile okuttum yok gecmedi bende bıraktım artik kaderim bu dedim kabul ettim artik hic bir sey yapmicam dedim kendi kendine gecti çınlama inşallah seninde geçer benim kadar uzun sürmez sana tek tavsiyem dr ilac bitki çayı fln değil stres yapma stresi yenersen inan bana geçecek hayatımda bir çok zorluklar vardi yavas yavaş yoluna girmeye başladı hersey yoluna girince bende mutlu olmaya başladım çınlama gecti ben buna bağlıyorum mutlu ol bu kadar

Bitkisel İlaç kullansam bir türlü kullanmasam başka türlü. Arkadaşımda aynı sorun vardı. Kullanmadım dedi ve sonunda kireçlenmeden kaynaklı çınlama kulak zarını patlattı. Ameliyat oldu. Kulağını kaybetti. Bizimkisi de aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık meselesi.Saat gecenin 3 ü ve hala her iki kulak çınlaması devam ediyor. Artık onunla yaşamaya devam edeceğiz.
Hadi çinlamayi geçtik yaw 4 aydır nefes darlığı niye devam ediyor?Akciğer temiz, kalp temiz diyor doktor. Kafayı yiyeceğim vallahi.

Canim arkadaşin umursamamis ben gittim drye bir sürü emar çekildi beyin emari kulak emari kulak ici emari hic bir sorun yok kireçlenmede yok benim ki psikolojikti bastata dedim psikolojik diye çınlama sebebi elbette araştırilacak

Nefes darlığıni bilmiyorum sigara kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…