- 22 Haziran 2022
- 150
- 29
- 40
-
- Konu Sahibi Sannacandy
Merhaba canim sorun tam olarak Bulunamadi dr ilaclari akapuntur hacamat Ibrahim saracoglunun kulak cinlamasi kurunu bire bir uyguladim hocaya okutturdum sonuc kalici cinlama hic biri ise yaramadi simdi birde kortizon ignesi duydum onu yaptiragm eger ise yararsa yazarimMerhaba sorun neymiş aynı şeyi yaşıyorum
Merhaba ne zamandır var acaba çınlama bendede başladı hiç geçmiyor bir an bile ama benim abi işitme kaybım oldu sizin işitme testi ne durumdaMerhaba canim sorun tam olarak Bulunamadi dr ilaclari akapuntur hacamat Ibrahim saracoglunun kulak cinlamasi kurunu bire bir uyguladim hocaya okutturdum sonuc kalici cinlama hic biri ise yaramadi simdi birde kortizon ignesi duydum onu yaptiragm eger ise yararsa yazarim
Isitme normal 7 aydir cinlama var gece daha cok cinliyor resmen hayatim kabusa donduMerhaba ne zamandır var acaba çınlama bendede başladı hiç geçmiyor bir an bile ama benim abi işitme kaybım oldu sizin işitme testi ne durumda
Kulak icine kortizon ignesi ile ani isitme kaybi ve cinlama geciyor cok arastirdim sende bence bir an once kortizon ignesi arastir ve yaptir hic cekme cok zorIsitme normal 7 aydir cinlama var gece daha cok cinliyor resmen hayatim kabusa dondu
Kulak içi 5 defa iğne oldum kortizon ama hala geçmedi çınlamamKulak icine kortizon ignesi ile ani isitme kaybi ve cinlama geciyor cok arastirdim sende bence bir an once kortizon ignesi arastir ve yaptir hic cekme cok zor
Siz denk geldiniz mi geçenler var mıymış ani işitme kaybındaKulak icine kortizon ignesi ile ani isitme kaybi ve cinlama geciyor cok arastirdim sende bence bir an once kortizon ignesi arastir ve yaptir hic cekme cok zor
Evet denk geldim gecenler varmis o yuzden soylemistim sende ise yaramamis nasil moralim bozuldu bu beladan nasil kurtulacagizSiz denk geldiniz mi geçenler var mıymış ani işitme kaybında
Bilmiyorum inanın kafayı yemek üzereyim gece gündüzüm belli değil tedaviside yok kimin geçti acaba bi konuşsam onlarla denk gelmedim ben ne kadar sürede geçti acaba onlarınEvet denk geldim gecenler varmis o yuzden soylemistim sende ise yaramamis nasil moralim bozuldu bu beladan nasil kurtulacagiz
Merhaba, konunuzu okuyunca Barış Muslunun bu konuda yaptığı demolar geldi aklıma. İlgilenir mısınız bilmem ama paylaşmak istedim. Aslında vücudumuzda yaşadığımız problemlerin temelinde psikolojik travma yer alıyor. Sol kulağınızı temizleme anında o temizleme sesini korktuğunuz bir şeye benzetmiş olabilir misiniz? Ses neye benziyordu? O an o kulağınızda bir sorun yok diye tereddüt mü ettiniz? Bunun gibi sorularla yaşadığınız travmanızı bulabilirseniz iyileşme yaşayabilirsiniz. Instada barış muslu'yu takip edebilirsiniz, travmanızı nasıl çözeceğinize dair çalışmaları var. Belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsinizEvet denk geldim gecenler varmis o yuzden soylemistim sende ise yaramamis nasil moralim bozuldu bu beladan nasil kurtulacagiz
Merhaba, konunuzu okuyunca Barış Muslunun bu konuda yaptığı demolar geldi aklıma. İlgilenir mısınız bilmem ama paylaşmak istedim. Aslında vücudumuzda yaşadığımız problemlerin temelinde psikolojik travma yer alıyor. Sol kulağınızı temizleme anında o temizleme sesini korktuğunuz bir şeye benzetmiş olabilir misiniz? Ses neye benziyordu? O an o kulağınızda bir sorun yok diye tereddüt mü ettiniz? Bunun gibi sorularla yaşadığınız travmanızı bulabilirseniz iyileşme yaşayabilirsiniz. Instada barış muslu'yu takip edebilirsiniz, travmanızı nasıl çözeceğinize dair çalışmaları var. Belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz
Benim sağ kulağımda oldu şöyle ki hamileydim ve erken doğum tehditim oluştu 5 gün hastanede yattım kasılmalarım vardı o süre zarfında çok korktuk çok üzüldüm sonrasında 3 hafta geçti iyiydim toparlamıştım uyudum uyandım sağ kulağımdan çınlama var böyle cırcır böceği gibi elektrik telleri birbirine değmiş gibi ani işitme kaybım olmuş hemen kortizon tedavisine başladık ani işitme kaybım tam düzelmedi ama ilk güne göre iyi ama çınlama arttı bile bırakın azalmayıMerhaba, konunuzu okuyunca Barış Muslunun bu konuda yaptığı demolar geldi aklıma. İlgilenir mısınız bilmem ama paylaşmak istedim. Aslında vücudumuzda yaşadığımız problemlerin temelinde psikolojik travma yer alıyor. Sol kulağınızı temizleme anında o temizleme sesini korktuğunuz bir şeye benzetmiş olabilir misiniz? Ses neye benziyordu? O an o kulağınızda bir sorun yok diye tereddüt mü ettiniz? Bunun gibi sorularla yaşadığınız travmanızı bulabilirseniz iyileşme yaşayabilirsiniz. Instada barış muslu'yu takip edebilirsiniz, travmanızı nasıl çözeceğinize dair çalışmaları var. Belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz
Nasıl geçecek ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm bu yüzden erken doğum yaptım
Baris muslunun guzel calismalari var zaten takip ediyorum cok tesekkur ederimMerhaba, konunuzu okuyunca Barış Muslunun bu konuda yaptığı demolar geldi aklıma. İlgilenir mısınız bilmem ama paylaşmak istedim. Aslında vücudumuzda yaşadığımız problemlerin temelinde psikolojik travma yer alıyor. Sol kulağınızı temizleme anında o temizleme sesini korktuğunuz bir şeye benzetmiş olabilir misiniz? Ses neye benziyordu? O an o kulağınızda bir sorun yok diye tereddüt mü ettiniz? Bunun gibi sorularla yaşadığınız travmanızı bulabilirseniz iyileşme yaşayabilirsiniz. Instada barış muslu'yu takip edebilirsiniz, travmanızı nasıl çözeceğinize dair çalışmaları var. Belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz
Benim 14 günlük helikobakteri vardı.Gerçeği ben 13 güne kadar ancak dayanabildim.16 Mayıs Perşembe günü bitirdim. O günden sonra sadece lansor isimli mide koruyucu kullanıyorum. Daha önce ilaç içtikten sonra ara ara olan sağ kulak çınlaması ilaçları kestikten sonra şimdi gece gündüz demeden ara vermeden devam ediyor. Solda da hafif çınlama var.Bu normal mi yani geçici mi? Sizde de oluyor muydu? Bu saatte sesle uyandım ve inanılmaz bir şekilde çınlıyorlar.Bilmiyorum inanın kafayı yemek üzereyim gece gündüzüm belli değil tedaviside yok kimin geçti acaba bi konuşsam onlarla denk gelmedim ben ne kadar sürede geçti acaba onların
Benim ilaçlar ile alakalı degildi kullandığım ilac yok psikolojikti evlilik hayatı zor geldi seninki buyuk ihtimalle ilac ile alakalı bence gecicidir benim çınlama cok azaldi kendiliğinden gecti rabbime şükürler olsun inşallah seninkide gecerBenim 14 günlük helikobakteri vardı.Gerçeği ben 13 güne kadar ancak dayanabildim.16 Mayıs Perşembe günü bitirdim. O günden sonra sadece lansor isimli mide koruyucu kullanıyorum. Daha önce ilaç içtikten sonra ara ara olan sağ kulak çınlaması ilaçları kestikten sonra şimdi gece gündüz demeden ara vermeden devam ediyor. Solda da hafif çınlama var.Bu normal mi yani geçici mi? Sizde de oluyor muydu? Bu saatte sesle uyandım ve inanılmaz bir şekilde çınlıyorlar.