- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Bursa iznik Şaka gibi Doktor yok yıllardır Doktorsuz bu İlçe... Hastanesi var Doktoru yokHangi ilçedesiniz acaba bizim buralardada yok çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa iznik Şaka gibi Doktor yok yıllardır Doktorsuz bu İlçe... Hastanesi var Doktoru yokHangi ilçedesiniz acaba bizim buralardada yok çok geçmiş olsun
Merkez ilçedeki büyük hastaneye gidin. Orada doktor bulma ihtimaliniz daha yüksekGrip gibi birşey oldum ne oldum bende bilmiyorum fakat Kulağım Ağrıyor, acıyor arada kaşınıyor Bulduğumuz ilçede Devlet hastanesi var ama doktor yok malesef...
Çözüm Önerisi Alayım gece gece belki Rahatlar uyurum
Batıdayız ama Doktorumuz yok Sağlık Hizmeti yok Yıllardır Doktorumuz yok.. İsyan edicem Artık.
Özel Hastanemiz de yok Poliklinik te yok
Aaaaa aynı biz bizde batıdayiz ama en yakın hastaneye gitmek için 4 vasıta gerekli yaşadığım ilçede hastane var ama içinde doktor yokGrip gibi birşey oldum ne oldum bende bilmiyorum fakat Kulağım Ağrıyor, acıyor arada kaşınıyor Bulduğumuz ilçede Devlet hastanesi var ama doktor yok malesef...
Batıdayız ama Doktorumuz yok Sağlık Hizmeti yok Yıllardır Doktorumuz yok.. İsyan edicem Artık.
Faranjite benziyor dr.a gitmelisiniz antibiyotik lazım. Bir akrabaniza arkadaşınıza falan gidin bir iki günlüğüne.Grip gibi birşey oldum ne oldum bende bilmiyorum fakat Kulağım Ağrıyor, acıyor arada kaşınıyor Bulduğumuz ilçede Devlet hastanesi var ama doktor yok malesef...
Ortakulak iltihabı, Iki defa cok şiddetli yasamisligim var. Normal antibiyotik kesmemisti, beş gün igne+ kafa buuyklugunde antibiyotik icmistim.Kulağımda akıntı vs yok Çınlama var ağırı var birde sanki basınç var
Yarına randevu aldım doktorumuz pazartesi salı günü yokOrtakulak iltihabı, Iki defa cok şiddetli yasamisligim var. Normal antibiyotik kesmemisti, beş gün igne+ kafa buuyklugunde antibiyotik icmistim.
ilerleyen süreçte cok pis baş dönmesi yapabilir, korkmayin.
Aile hekiminiz yok mu? ona gidin, antibiyotik vercektir.
Teşekkür ederim canım... Yapacak birşey yok Aile hekimine randevu aldım gidicem bakalımÇok geçmiş olsun.
Hastalığınıza da doktor olmadığına da üzüldüm.
Bebeğim var o yüzden kıpırdayamıyorum hiç bir yere yoksa yakın ilçelere giderdimFaranjite benziyor dr.a gitmelisiniz antibiyotik lazım. Bir akrabaniza arkadaşınıza falan gidin bir iki günlüğüne.
randevusuz da kabul ederler, en azından buradaki ediyorTeşekkür ederim canım... Yapacak birşey yok Aile hekimine randevu aldım gidicem bakalım
Bebeğim var o yüzden kıpırdayamıyorum hiç bir yere yoksa yakın ilçelere giderdimFaranjite benziyor dr.a gitmelisiniz antibiyotik lazım. Bir akrabaniza arkadaşınıza falan gidin bir iki günlüğüne.