• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağakaçan böceği ısırığı ve enfeksiyon

Antibiyotiğin yanında kefir tüketin lütfen
Bol bol kayısı yiyin cilde harika faydası var
Zencefil zerdeçal falan tüketin
Abse büyümüşse antibiyotik etki göstermemiş demekki 😔

Evet başörtümden dolayı gezdiğini anlayamadım, kulağım bir anda acıyıp elimi çarpınca böcek yere düştüğünde gördüm.
Zaten kulağakaçan zehirli değilmiş, ama enfeksiyon yapabiliyormuş. Onedenle ondan şüphelendim.

Bence çiban bu yarin yazarsin .genel cerrah da sıkıp patlatacak .Google amcadan bakma ama😉😉😂😂😂 yarin ola hayrola

Antibiyotiğin yanında kefir tüketin lütfen
Bol bol kayısı yiyin cilde harika faydası var
Zencefil zerdeçal falan tüketin
Abse büyümüşse antibiyotik etki göstermemiş demekki 😔
Teşekkür ederim. Zerdeçalın enfeksiyona da faydası varmış, bende okudum. Yarın alacağım mutlaka.

Googlea baş ağrısı yazın kanser çıkarsınız. Anksiyeteniz varsa hiç hastalık araştırmayıp hekiminize güvenmeniz lazım. Googleda yazanların doğruyu genelde yansıtmamaları ile beraber milyonda bir görülecek ihtimalin bile internette bulunduğu bir gerçek…

beni yıllar önce avrupadayken zehirli sivrisinekler sokmuştu bileklerimden ve şu an sizin yaşadığınız gibi 1 hafta yürüyemedim balon gibi şişti incecik ayak bileklerim davul gibi oldu ayakkabılara giremiyordu. bana o zamanlar hem kortizonlu hem de antibiyotikli bir krem vermişlerdi. ağızdan aldığım antihistaminikler veya antibiyotikler işe yaramamıştı. bölgesel bir krem denediniz mi? o krem bütün ihtihabı söküp atmıştı türkiyede muadili var mıdır bilemem tabi ben popodan iğne bile olmuştum :( bir tek o krem işe yaradı

Bir sene gittiğim tatilde her yerde vardılar evin icinde uyuyamiyordum korkudan, araştırdım zararları yokmuş vede olmadı ne bana ne evde yaşayan diğer insanlara. Neyse ki bu sene bir tane bile yoktu da rahat geçirdim 🤷

Çıbana benzettim bende kara merhem diye aratırsanız googleda ilaç ismi vermek yasak mi bilmiyorum ama 1 günde bile şişlik gidiyor benzer bir apse koltuk altimda olmuştu eskiler lokumda sarıp tülbentle sararlarmış.Gecmis olsun şimdiden.

Googlea baş ağrısı yazın kanser çıkarsınız. Anksiyeteniz varsa hiç hastalık araştırmayıp hekiminize güvenmeniz lazım. Googleda yazanların doğruyu genelde yansıtmamaları ile beraber milyonda bir görülecek ihtimalin bile internette bulunduğu bir gerçek…
Teşekkür ederim, çok rahatladim.🙏

Bir sene gittiğim tatilde her yerde vardılar evin icinde uyuyamiyordum korkudan, araştırdım zararları yokmuş vede olmadı ne bana ne evde yaşayan diğer insanlara. Neyse ki bu sene bir tane bile yoktu da rahat geçirdim 🤷
Tipleri çok çirkin zaten yaa.

beni yıllar önce avrupadayken zehirli sivrisinekler sokmuştu bileklerimden ve şu an sizin yaşadığınız gibi 1 hafta yürüyemedim balon gibi şişti incecik ayak bileklerim davul gibi oldu ayakkabılara giremiyordu. bana o zamanlar hem kortizonlu hem de antibiyotikli bir krem vermişlerdi. ağızdan aldığım antihistaminikler veya antibiyotikler işe yaramamıştı. bölgesel bir krem denediniz mi? o krem bütün ihtihabı söküp atmıştı türkiyede muadili var mıdır bilemem tabi ben popodan iğne bile olmuştum :KK43: bir tek o krem işe yaradı
Antibiyotik krem verdiler aslında. Ama o da ise yaramıyor. 1 haftadır sürüyorum.insallah doğru doktora denk gelirim yarın da çözer problemimi.

Çıbana benzettim bende kara merhem diye aratırsanız googleda ilaç ismi vermek yasak mi bilmiyorum ama 1 günde bile şişlik gidiyor benzer bir apse koltuk altimda olmuştu eskiler lokumda sarıp tülbentle sararlarmış.Gecmis olsun şimdiden.
Ya biliyorum aslinda kara merhemi, aklıma da geldi ama apse o kadar büyük ki korktum doktora sormadan kullanmaya.

Gerçekten kavun kadar mı?

Ilık su ve sabunla masaj yaparak yıkayıp, karbonat tuzu ve çok az miktar su ile merhem kıvamında karıştırıp üzerinde bekletseniz belki uç verip patlayacak gibi görünüyor. Ben bu tarz şeyleri evde doğal çözümlerle halledebiliyorum. Ayrıca antibiyotik ilaç olarak işe yaramadıysa iğne verirler.

Aklima geldiniz noldu son durum nedir
Günde 4 bin mg antibiyotik kullanıyorum şuanda, genel cerrah verdi. Enfeksiyon kurursa ameliyat olacağım ama iyileşmek bilmiyor çok mutsuzum :(

Back