Peynirin parasını kasiyer kendi maaşından kesilecegini söyledi, ama yinede ben ödediğim ürünü almadan çıkamazdım, bana kul hakkı yediğim söylendi asıl moral bozan buyduKızla ilgisi ne anlamadım, parayı niye ondan kessinler, ama birileri o tip marketlerde çalışma şartlarının çok ağır olduğunu söylemişti. Kızın da siniri bozulmuştur bu nedenle... Kafanıza takmayın, maksadınız hakkınızı korumaktı.
Bu müşterinin sorunu yada kasiyerin sorunu olmamalı bu nasıl bir hizmet resmen kötü bir tavır gördüm.. Ve gerçekten iyi bir müşteriydim kendileri kaybeder..Bilmem ama rafları yerleştiriken de zarar gören şeyler olBilir hepsi maaşından mı kesiliyor acaba
Kasada oldu çıkmadı poşetleri delik çıktıgı için kaynaklandı benimle alakalı değil alıp poşeti çıkmadımKasadan geçtiyse haksızsınız bence. Geçmediyse haklısınız
Bende böyle düşünüyorumBelki de gercekten kesiliyordur bilmiyorum. Iki taraf da kendince hakli ama boyle durumlarda zararlari marketin kendisi karsilamali.
A101 den bahsediyorsunuz sanirim ama ucuz marketlerin musteri memnuniyeti olgusu yoktur bunu migros carrefour gibi bir markette yasasaydiniz magaza muduru siz talep etmeden ozur dileyerek peyniri getirirdi biz buna hizmet diyoruz.Bu müşterinin sorunu yada kasiyerin sorunu olmamalı bu nasıl bir hizmet resmen kötü bir tavır gördüm.. Ve gerçekten iyi bir müşteriydim kendileri kaybeder..
Kasanın açık verice bir durum yok gider pusulası düzenleyip peyniri iadeye kaldirabilirKasa acik verir ve kizdan keserler diye size oyle soylemis ama musteri yanlislikla odemeden dusurup kenara iteklese ne olacakti? Kenara ayirip zaten iade kesilecekti. Yine aynisi yapilabilirdi. Kiz isi bilmiyormus. Kul hakki falan yok.
Gerçekten kötü bir muamele gördüm maksat peynir almak değildi hatta kasada idi ürünler ve ben ödeme dahi yapmamıştım ürünleri öylece bırakıpta çıkabilirdim o müameleye yinede tüm ödemeyi yapıp aldım..Toplımun her mecrasında bu tür sömürüler görülür anlayış hizmet anlayışı değil şark kurnazlığı
Malesef ki aynen yazdıgınız gibi.A101 den bahsediyorsunuz sanirim ama ucuz marketlerin musteri memnuniyeti olgusu yoktur bunu migros carrefour gibi bir markette yasasaydiniz magaza muduru siz talep etmeden ozur dileyerek peyniri getirirdi biz buna hizmet diyoruz.
Sizin bahsettiginiz marketlerde ucuz eleman ucuz urun mantigiyla isler hizmet olmaz.
Çok saçma bir durum, parayı o kızdan keseceklerse kurum sıkıntılı. Ki çalışanlar çok dert yanıyor zaten. Bana kalırsa sizin değil de o kurumun kul hakkına girmekle alakalı sorunu var.Peynirin parasını kasiyer kendi maaşından kesilecegini söyledi, ama yinede ben ödediğim ürünü almadan çıkamazdım, bana kul hakkı yediğim söylendi asıl moral bozan buydu
Peynir kasadaydı poşete koyar koymaz delik oldugundan düştü ve ben ödeme yapmamıştım, yani istesem o müameleye herşeyi bırakıpta çıkabilirdim sorun peynir değil aldıgım kötü muamelePeyniri poşete koyduğunuza göre kasadan geçmişsiniz demektir.
Eğer marketten çıktığınızda poşet yırtılsaydı tekrar dönecek miydiniz, poşeti hatalı bulacak mıydınız?
Bunu dürüstçe sorgulayın.
Kul hakkı veya değil bilemem.
Ee ben ne dedim zaten?Kasanın açık verice bir durum yok gider pusulası düzenleyip peyniri iadeye kaldirabilir