Gelinlik Modelleri Kuğu gelinliğim yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Bende senin gibi kabarık gelinlikleri seviyordum ama insan denemeden neyin daha güzel duracağını bilemiyor. Bence her gelinlik tipini denemek lazım. Hiç ummadığınız bir model harika durabiliyor.

ben bu modelleri çok severim herkes giyemez umarım size yakışmıştır. güle güle giyin inş.

Kızlar buna nasıl bir sac olur peki önerilerinizi bekliyorum. Bu arada ne düşünüyorsunuz gelinlik hakkında yorum bekliyoree

kesin aldın mı gelinliğini ?yoksa karar aşamasındamısın..?

o zaman güle güle giy canım..senin beğenmen içine sinmesi önemli..
ben almadıysan fikir olsun diye alternatif olarak söylemiştim modelleri.
ama iki modeli de kuzenime yolladım..o da nişanlı..ona da fikir olur senin sayende

Sevindim canım. Bence henna gelinliğe bakmakta fayda var çünkü insanların aklına gelinlik duyunca her yeri kabarık taşlı çok yogun gelinlikler düşünüyor ama henna da gayet sade modeller var. Sade modellerde daha hoş bence

iyi bir fiyata almışsınız, hoş bir gelinlik. yalnız bence beline gelin kemeri istiyor. taşlı, incili, çiçekli, fiyonklu vb. olabilecek bir aksesuar. bu, bacaklarınızın uzun görünmesine ve vücut orantılarınızın daha doğru algılanmasına yarar, ayrıca giderek moda oluyor gelin kemerleri. istanbulda iseniz, eminönünde işli şeritler satıyor gelinlik kumaşçıları. öyle bir şeyden kemer yapabilirsiniz...

kk de nadir beğendiğim gelinlik modellerinden biri..Güle güle giymek nasib olsun :)

Gelin kemeri bende düşünüyorum ama yurt dısında olduğumdan arama fırsatım olmadı internette tavsiye edebileceğiniz siteler varsa öğrenirsem iyi olur

Bence etsy.com'a bakın. Bildiğim kadarıyla güvenilir bir site ve harika el işleri şeyler satılıyor. Bridal belt yazarsanız yüzlerce örnek var

Bence etsy.com'a bakın. Bildiğim kadarıyla güvenilir bir site ve harika el işleri şeyler satılıyor. Bridal belt yazarsanız yüzlerce örnek var

teşekkür ederim minenes daha önce best bridal prices da bakmıştım ama fiyatları fazla gelmişti bana biraz. etsy de umarım aradığımı bulurum. bu arada el çiçeği beyaz dısında olmaz gibi geliyor bana sen ne düşünüyorsun

bencede şık bir gelinlik sende pırıltı katmak için taşta ekletmişsin öyle daha güzel olmuştur bence mankenin saçı çok yakışmış sende öyle düşünebilirsin aslında son halini üzerinde görsek daha mı iyi olur ne merak ettim çünkü ? neyse canım güle güle giy mutluluklar

aksine, çok güzel olur renkli çiçek-ayakkabı. ben fotoğraf için fuşya almıştım, harika fotoğraf veriyorlar. en azından yapraklar mutlaka yeşil olmalı. bence renkli düşün...

vaaaav çok hoş çok zarif bi gelinlik gelinliğin asaletine bakar mısınız bayıldım doğrusu

arkadaşların da dediği gibi fiziğin de müsaitse harika olacağına eminim mutlulukla giyersin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…