çok hoş doğrusu ,ALLAH bir yastıkta kocatsın.Kendi adıma yorum yapmadan geçemeyeceğim gelinliklerin kabarık olmasından yanayım sonuçta dizlere kadar dar dizlerden snra bol yani balık modelini ,abiye olarak bir arkadaşının vs birnin bir şeysindede giyebiliyorsun .gelinliklere yakıştıraıyorum açıkcası.gelin dediğin prenses gibi süzülmeli
HGB0116 nolu model de çok hoşş..
2012 Gelinlik Modelleri Model No HGB0116 Henna Gelinlik Sonsuzluk için bugün
ve aşağıdaki
2012 Gelinlik Modelleri Model No HGB0112 Henna Gelinlik Sonsuzluk için bugün
kesin aldın mı gelinliğini ?yoksa karar aşamasındamısın..?
o zaman güle güle giy canım..senin beğenmen içine sinmesi önemli..
ben almadıysan fikir olsun diye alternatif olarak söylemiştim modelleri.
ama iki modeli de kuzenime yolladım..o da nişanlı..ona da fikir olur senin sayende
iyi bir fiyata almışsınız, hoş bir gelinlik. yalnız bence beline gelin kemeri istiyor. taşlı, incili, çiçekli, fiyonklu vb. olabilecek bir aksesuar. bu, bacaklarınızın uzun görünmesine ve vücut orantılarınızın daha doğru algılanmasına yarar, ayrıca giderek moda oluyor gelin kemerleri. istanbulda iseniz, eminönünde işli şeritler satıyor gelinlik kumaşçıları. öyle bir şeyden kemer yapabilirsiniz...
Bence etsy.com'a bakın. Bildiğim kadarıyla güvenilir bir site ve harika el işleri şeyler satılıyor. Bridal belt yazarsanız yüzlerce örnek var
teşekkür ederim minenes daha önce best bridal prices da bakmıştım ama fiyatları fazla gelmişti bana biraz. etsy de umarım aradığımı bulurum. bu arada el çiçeği beyaz dısında olmaz gibi geliyor bana sen ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?