Gelinlik Modelleri Kuğu gelinliğim yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

Canım açılmıyor istersen kaydedip ekle

Valla çok zarif güzel ama bi okadarda tehlikeli bir gelinlik canım bu ya. Bacaklarını çok kısa gösterme ihtimali çok büyük inşallah sende çok güzel durur

Ben gördüm canım güle güle giy inşallah ..
Mutluluklar

zayıf ve boylu olmak lazım. yoksa gelinlik guzel. amaben eski kafalımıyım bilmem kabarık favorim her zaman

tatlım diğer modeller ebaktımda en iyisi o.. süper seçim boyun uzunsa muhtesem durur eminim

gelinlik çok şık çok zarif ancak ben kabarık eteğin fazla aşağıdan başladığını düşünüyorum açıkçası.

basenlere kadar inmek yerine biraz da kalçadan başlasa daha hoş dururmuş sanki...

ama tabi sen beğendiysen, içine sindiyse problem yok

Kızlar kopyalamaya çalışıyorum ama beceremedim. Bu arada bacak boyum uzun olduğu için kısa göstermedi. Zayıf oldugum için de üstü çok güzel durdu. Umarım dugun gunu de memnun kalırım.

Ben pek beğenmedim ama inşAllah sende güzel durur :)

çok hoş doğrusu ,ALLAH bir yastıkta kocatsın.Kendi adıma yorum yapmadan geçemeyeceğim gelinliklerin kabarık olmasından yanayım sonuçta dizlere kadar dar dizlerden snra bol yani balık modelini ,abiye olarak bir arkadaşının vs birnin bir şeysindede giyebiliyorsun .gelinliklere yakıştıraıyorum açıkcası.gelin dediğin prenses gibi süzülmeli

gelinliğinizin alttan kabarması biraz kötü gibi duruyor.. vucut tipiniz uygunsa sorun yoktur=)

Bu arada üst 34 alt36 bedenim ve eteği de çok zarif dürüyor. Kabarık gelinlikleri kendime yakistirmadigimdan en çok bunu sevdim.

Dear papatya henna dan aldık Duvak çiçek tac vs. Dahil 2000 tl

çok güzel bir gelinlik, sana bol bol mutluluk getirsin inşallah.

bu modellerden ben de çok denemiştim ama boy olmayınca yakışmıyor. İnce ve uzun kimselere çok yakışacak bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…