Herkese merhaba, bu sabah yaşadıgım bir olayı size anlatıp fikirlerinizi almak istedim.
6 senelik evliyim 3 yaşında çocugum var. 2 hafta sonra çocugumun dogum gününü kutlayacağız. Geçen sene pandemiden dolayı kimseyi çagırmadık, bu senede pandemi devam ediyor ama aileleeimiz arasında bi kutlama yaparız dedik.
Kendi ailemde, eşimin aileside şehir dışında yaşıyor. Sadece dayısı ve yengesi bulunduğum şehirde.
Eşim, ailesine ve dayısına haber vermiş. Bende dogum gününe 4-5 gün kala ararım diye düşünüyordum ama eşimin yengesi, kaynanamı aramış ben dogum gününe gelmeyeceğim beni aramadı vs demiş. Kaynanama gerekeni uygun dille söyledim.
Bu sabahta bu konu açıldı. Eşim bana tavırlı konuştu ben haksızmışım aramam gerekiyormuş diye. Düğün yapmıyoruz dedim aylar öncesinden aramama gerek yok sonuçta takısını, kıyafet uyumunu düşünecek bir konu yok ortada alt tarafı 1 saatlik bir kutlama var. 4-5 gün kala arayacaktım.. Ne alınganlık yapılıyor dedim, eşimde bu lafıma karşılık çocugumu yanında bana küfür etti, s.... G..... Dedi
Çocugun yanında nasıl böyle konuluyorsun dedim. Aileme laf söyletmem dedi. Karşılıklı tartışma oldu. Ölen amcam hakkında amcanın..... Diyede küfür etti. Çıldırdım. Amcam kendi hayatında yanlışlar yapmış olabilir o kimseyi ilgilendirmez dedim. Kendisi benim ailem hakkında, sen yada benle ilgili konuşursa ve bu yanlış olursa ben yanlışıda kim olursa olsun savunmazdım dedm.
Çocugumu alıp odadan çıkmak istedim ama tam çıkarken ailem hakkında konuşursan seni siler atarım dedi. Gerçektende sen düzelmezsin dedim çıktım odadan. Daha önce 2 kez boşanma davası açtım, kızıma kıyamadım ayrılırsam çok etkielenecek diye düşündümm sanırım en büyük hatayı burda yaptım.bu şekildede annesine küfür eden, öfke kontrolü olmayan bir baba var evde. Eline geleni ortalıga fırlatıp odayı dagıtıp çekti işine gitti.
Uzun oldu hakkınızı helal edin.