Kufleniyoruz

Yalıtımsız mantolamasız binaların kuzey cephelerinde çok küflenme oluyor dış cephe yalıtımı yapılmadan gecmiyor ne yazikki:( 7sefer ev degistirdigim icin çözdüm olayı.bazılarıda evi satarken mantolamasi var diyo bi bakiyosun bir cephesinde var digerinde yok.resmen kandiriyolar insanlari

Yalıtımsız mantolamasız binaların kuzey cephelerinde çok küflenme oluyor dış cephe yalıtımı yapılmadan gecmiyor ne yazikki:KK43: 7sefer ev degistirdigim icin çözdüm olayı.bazılarıda evi satarken mantolamasi var diyo bi bakiyosun bir cephesinde var digerinde yok.resmen kandiriyolar insanlari
Temmuzda baska eve gecinceye kadar mecburen dayanacam :(

Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn :KK61:
Eşyaları temizleyip kullanmayı mi düşünüyorsun ? At çöpe yada miden kaldiriyorsa kullan ,bilemedim .
Ev kiraysa taşımayı düşünebilirsin çünkü "evim rutubetli" deyip , çözüm bulanını görmedim . Cigerlerinize yazık ..

Back
X