- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Bambu urunlere cok uzuluyorum ya o kadar para verdimHaydaaa
Sanki bilsem ne olacak duyanda beni böcek uzmanı zanneder
Niye böceği bulacam diye tutuştum anlamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bambu urunlere cok uzuluyorum ya o kadar para verdimHaydaaa
Sanki bilsem ne olacak duyanda beni böcek uzmanı zanneder
Niye böceği bulacam diye tutuştum anlamadım![]()
Sulandırılmış domestosla sil mutfağı,tezgahı falanBambu urunlere cok uzuluyorum ya o kadar para verdim![]()
Hangisi oldugunu anlamadimYok cok kucuk toplu igne basi kadar yok rengi gri kahve gibi
Canim camsir suyu dok olur belki bocekler. Cok rutubetli galiba yasadigin sehir.Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn![]()
Kardeş sen niye Coca Cola'nın gizli formülünü bulmaya çalışır gibisinHımmm seninkiler farklı bşr cins galiba :)
Dur son şansımı deniyorum
Gri antenli bir çok ayağı var![]()
Vallahi bende anlayamadımKardeş sen niye Coca Cola'nın gizli formülünü bulmaya çalışır gibisin
Konu sahibi de böcekleri ifşa etmek istemiyor belkim![]()
At hepsiniKiyafetlerde sorun yok sadece tahta ve bambu urunlerde
Kurt seklinde değil bocek gibiPek anlamam böcek işinden ama tahtakurusu olmasın. Bambuları tahtaları falan yiyor ya![]()
Yok mutfakta degil konsolun icindemutfaktaki bambularinizi ust uste hava almayacak biçimde sakliyorsaniz ondan olur. mutfakta menfez vs yoksa havasızlıktan daha da kötü bir hal alır. bambu tahtami sadece ekmek keserken kullaniyorum nasil temizlenir bilemiyorum. su degdirmsen olmaz ama islanirsa zamanla çürür. bahsettiugniz bu böceklenme durumu da bundan kaynaklaniyor bence
Ben olsam hepsini çöpe atarım..
At hepsini
Tahta kurusu kurt gibi degil mi bizdekiler bocek gibi ve sadece o ürünlerin ustunde varAyrica tahtakurusu ise o bocekler yandin isin var, sizi isirirlar haberiniz olsun, yatak altina, koltuklara, piriz iclerine vs her yere saklanir onlar.
Youtube da bed bug infestation yaz, videolara ve boceklere bak.
Birde tahtakurusu olsa 7 aydir heryeri kaplardi sadece o urunlerde gördüm baska yerde yokAyrica tahtakurusu ise o bocekler yandin isin var, sizi isirirlar haberiniz olsun, yatak altina, koltuklara, piriz iclerine vs her yere saklanir onlar.
Youtube da bed bug infestation yaz, videolara ve boceklere bak.
Yok boyle antenleri yokBak bu yakışıklı arkadaş tahta kurusu.