Kufleniyoruz

Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn :KK61:
Canim camsir suyu dok olur belki bocekler. Cok rutubetli galiba yasadigin sehir.

mutfaktaki bambularinizi ust uste hava almayacak biçimde sakliyorsaniz ondan olur. mutfakta menfez vs yoksa havasızlıktan daha da kötü bir hal alır. bambu tahtami sadece ekmek keserken kullaniyorum nasil temizlenir bilemiyorum. su degdirmsen olmaz ama islanirsa zamanla çürür. bahsettiugniz bu böceklenme durumu da bundan kaynaklaniyor bence

Kardeş sen niye Coca Cola'nın gizli formülünü bulmaya çalışır gibisin :KK45:
Konu sahibi de böcekleri ifşa etmek istemiyor belkim :KK53:
Vallahi bende anlayamadım
Bir an bir hırs,bir azim geldi
Belkide bilim adamları böyle oluyor
Birden bir ışık yansıyacak odaya,yanında çatlakkurabiyenin o bilinmeyen böceği havada yavaşça süzülecek
Ve ben bir şeyin formülünü bulmuş olacam :KK53:

mutfaktaki bambularinizi ust uste hava almayacak biçimde sakliyorsaniz ondan olur. mutfakta menfez vs yoksa havasızlıktan daha da kötü bir hal alır. bambu tahtami sadece ekmek keserken kullaniyorum nasil temizlenir bilemiyorum. su degdirmsen olmaz ama islanirsa zamanla çürür. bahsettiugniz bu böceklenme durumu da bundan kaynaklaniyor bence
Yok mutfakta degil konsolun icinde

Ayrica tahtakurusu ise o bocekler yandin isin var, sizi isirirlar haberiniz olsun, yatak altina, koltuklara, piriz iclerine vs her yere saklanir onlar.

Youtube da bed bug infestation yaz, videolara ve boceklere bak.

Ayrica tahtakurusu ise o bocekler yandin isin var, sizi isirirlar haberiniz olsun, yatak altina, koltuklara, piriz iclerine vs her yere saklanir onlar.

Tahta kurusu kurt gibi degil mi bizdekiler bocek gibi ve sadece o ürünlerin ustunde var

Bak bu yakışıklı arkadaş tahta kurusu.

Eklentiler

• tahta_kurusu1-150x150.webp
    tahta_kurusu1-150x150.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 26

Birde tahtakurusu olsa 7 aydir heryeri kaplardi sadece o urunlerde gördüm baska yerde yok

Back
X