Kufleniyoruz

Kokmasından ziyade bocek ve kuf olayi daha onemli benim icin suan ne yapacagimi şaşırdım 0 bina diye tuttuk

Benim de yatak odam küflenmişti. Bazanın altını değiştirip küf giderici sıkmıştım koltuğa falan. Ama bazada bir iki kazak yastık falan da küflenmiş, onları atmıştım mesela. Eğer yiyecek vs aracı ise bence sağlığınızı riske atmayıp çöpe atın küflenenleri...

Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn :KK61:
Eşyalarınız çürüyorsa sizin sağlığınıza da zararı vardır. Taşınamaz mısınız?

Bazı böcekler nemli ortam yemek artığı vs sever kesin onlardandir tahmin edebiliyorum sizin vücudunuza zararı var onların evi ilaçlatin sonrasında havalandirin

IMG_20180417_215238.webp
IMG_20180417_215203.webp

Resimler cok belli degil cunky hareket ediyorlar ama buyuk bi tane buldum kanatlari var

Kizlar suanda farkettim o rutubet olan odanin duvarinda da varlar yarin ilac alip ilaclayacam

Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn :KK61:

Taşınma gibi bir seçeneğiniz var mı? Varsa hiç beklemeyin. Yoksa nem makineleri oluyor onlar işinizi bir nebze görebilir. Yanlız ciğerleriniz için de zararlı rutubet/nem.

Back
X