- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
Fotosunu koysana, boyle anlatarak olmuyor inan.Yok boyle antenleri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotosunu koysana, boyle anlatarak olmuyor inan.Yok boyle antenleri yok
Çok para verdiniz diye milletin önüne börtü böcek soslu yemek mi koyacaksınız?Cok para verdim yaa![]()
Aradim da simdi ortada yoklar :)Fotosunu koysana, boyle anlatarak olmuyor inan.
Yaaa vallaha gece gece kaşıntı tuttu beni.Aradim da simdi ortada yoklar :)
Kokmasından ziyade bocek ve kuf olayi daha onemli benim icin suan ne yapacagimi şaşırdım 0 bina diye tuttuk
Oyle olan herseyi yikadim balkondalar suanda evde yok biseyYaaa vallaha gece gece kaşıntı tuttu beni.
Eşyalarınız çürüyorsa sizin sağlığınıza da zararı vardır. Taşınamaz mısınız?Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn![]()
Temmuzda tasinicazEşyalarınız çürüyorsa sizin sağlığınıza da zararı vardır. Taşınamaz mısınız?
MarmaraKaradeniz bölgesinde mi yaşıyorsunuz
Temmuza kadar cikamam ne yazik ki kontratimiz varKüf eşyalarınızı sarmış ama insan Sağlığı açısından da zararlı biliyorsunuzdur
Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn![]()
Nem makinesi nasil bisey temmuza kadar tasinamamTaşınma gibi bir seçeneğiniz var mı? Varsa hiç beklemeyin. Yoksa nem makineleri oluyor onlar işinizi bir nebze görebilir. Yanlız ciğerleriniz için de zararlı rutubet/nem.
Bakliyatlarda hic gormedimBozulan bakliyatlarda oluşan böcek olabilir mi acaba. Minik kahverengi ve kanatlı tarife uyuyor.