Küçülen zıbınları ne yaptınız?

Fluffy8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
52
-5
27
Bebeğimin küçülen çıkmayan sarı lekeli zıbınlarını çöpe atmayı düşünüyorum çünkü ikinci bebeğime saklamam yeni alırım birine de vermem ayıp olur çöpe atmayı düşünüyordum kv bana dedi ki onları keselim ilerde bebeğin sırtına koyarsın terini alsın dedi bana mantıklı gelmedi zaten bi dünya ağız mendili var onları koyarım diye mantıklı mı? Siz bebeğinizin eski zıbınlarını ne yaptınız?

Temiz olanları yoğun bakımdaki bebeklerde ihtiyaç halinde kullanmaları için devlet hastanesine götürdüm. Orda kuvözdeki bebekler için çok zıbın ihtiyacı oluyordu. Hergün o zıbınlar yıkanıp yeniden kullanılıyor zamanla da çabuk eskiyorlardı.

Güzel fikirmiş ancak bahsettiklerim temiz değiller temiz olsalar ikinci çocuk düşünüyoruz onun için saklardım ilerde kullanırım diye ama maalesef

leke çıkarıcılarla falan çıkmıyorsa boşuna uğraşma kv ver
Sırtına koysun…

Ya birine vereceğin ya da ikinci bebeğine kullanacağın şekilde değilse cam kenarlarını sil sil çöpe at… sonu çöp olmalı böyle ürünlerin…

Cam bezi, dolap bezi, yer bezi, cart bezi curt bezi yaptım alayını.

Belediyelerin geri dönüşümleri oluyor oraya ver istersen

Temiz olanları ikinci bebeğe koydum, kirlileri attım. Bebeğin sırtına koymak için 1 tane yeter zaten, kayınvalide abartmış biraz

Bebeğin sırtıne niye bi şey koyuyonuz yav? Sucuk gibi olmaz terletmeyecek şey giydirmezseniz. Üzeri değiştirilir gerekirse. Üstü değişmeyecek gibi küçük bi ıslak varsa kolunda filan ben kağıt havlu koyuyorum. Sırtı da terlerse kuruyo olduğu gibi sadece dışarı çıkacaksam hırka filan almaya çalışıyorum normalde hırkasız çıkacaksa.

Tolayıp toplayıp geri dönüştürüyoruz diyen bir mağazaya verdim.
Sonra geri dönüştürmeyip kandırdıklarını öğrendim.
Belediye kutularına atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…