Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.642
Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğu, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradı. Kapılarının önünde baygın halde bulunan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. İstismara uğradığı iddia edilen çocuğun Amcası Vasfi E. “Benim bugün haberim oldu. Çocuk şuan yoğun bakımda” dedi.
DHA’da yer alan haber göre olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde dün öğlen sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulundu. Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan ve yoğun bakımdaki tedavisi süren çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Durumu öğrenen mahalle sakinleri Kanarya mahallesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
“ŞU ANDA DURUMU KRİTİK”
Bir mahalle sakini, “Dün öğle sıralarında oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği sırada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında 5 yaşında başka bir çocuk da varmış, ona para vermiş. Çocuk da koşmuş komşulara söylemiş ‘orada pislik yapıyorlar’ diye. Onlar artık bu şekil kaçmışlar. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi demiş. Çocuk kendisi kalkmış annesine gitmiş. Şu anda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmış durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar” dedi.
Çocuklardan birinin dayısı olduğunu söyleyen Barış S. “3 çocuklardı, kız 5 yaşında, erkek çocukların biri 5, biri 6 yaşında. 3 çocuk burada oyun oynuyor. Şahıs geliyor ‘size para vereceğim’ diyerek çocukları arka tarafa götürüyor. Zaten çocuklar korkudan kaçıyor. Kız çocuğunu da bildiğim kadarıyla görünmeyecek bir şekilde duvarın arkasına götürüyor. Çocuklar da çığlık atıyor. Şahıs da yukarıya doğru kaçmış” dedi.
“ÇOCUK YOĞUN BAKIMDA”
Cinsel istismara uğrayan çocuğun amcası Vasfi E. “Olay dün olmuş, benim bugün haberim oldu. Olay burada gerçekleşti. Çocuk şuan yoğun bakımda, çocuğun babası da hasta, yanında bekliyor” dedi.
MAHALLE HALKINDAN PROTESTO
İstismar haberini duyan mahalle sakinleri protesto etmek için karakol önüne toplandı. Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan onlarca kişi mahallede dolaşarak sık sık “Çocuğa uzanan eller kırılsın”, “Susma sustukça sıra sana gelecek” sloganları attı. Mahalle sakinlerinin protestosu akşam saatlerinde de devam etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

https://www.birgun.net/haber-detay/kucukcekmecede-5-yasindaki-kiz-cocuguna-cinsel-istismar.html

Bu gece Fenerbahçe basketbol maçında kazanmıştı , internete girdim, yorumları okuyayım diye.
Bu haber tokat gibi çarptı yüzüme..
Dile getireceğim bir kelime yok, yok olduğundan değil anlamsız kalacağından.
Bugün çocuk bayramı idi.
Aklıma Mustafa Hoş`un Çığlık kitabı da geldi..
yazıp yazıp siliyorum. Çocuklarımızı koruyamıyoruz diyorum sadece..
içim acıyor.

Cinsel istismara uğramış deniyor ya. Halkımızda bu yumuşak bir ifade olarak geliyor sanrım. Tecavüze uğramış dediğimde, yok canım diye tepki gösterenler oluyor çevremde (daha önce yaşanan başka konularda bunu yaşadım ) Bende mi tuhaflık var onlarda mı ? Cinsel istismar= tecavüz
Ve maalesef 5 yaşındaki bir çocuk, şuan nalet olsun konunun başrölünde...

Cinsel istismara uğramış deniyor ya. Halkımızda bu yumuşak bir ifade olarak geliyor sanrım. Tecavüze uğramış dediğimde, yok canım diye tepki gösterenler oluyor çevremde (daha önce yaşanan başka konularda bunu yaşadım ) Bende mi tuhaflık var onlarda mı ? Cinsel istismar= tecavüz
Ve maalesef 5 yaşındaki bir çocuk, şuan nalet olsun konunun başrölünde...
Olaylar hergun cig gibi artmaya baslayinca tecavuzun adini degistirdiler, daha yumusak olsun, millet anlamasin diye.. Ben bile anlamiyordum onceleri, ellemeye calisti filan saniyordum. Meger is baskaymis..

Cezalarin caydiriciligi yok, cogu tecavuzcu zaten ceza bile almiyor iyi halden ya da "kucugun rizasi var" diyerekten.. Eskiden 18 yasina dek cocugun rizasi diye birsey yoktu, ana baba korumasi altinda sayilirdi, simdi 13 yasinda cocuga 28 kisi tecavuz edip "rizasi vardi, bagirmadi" deyince beraat edenler var.

Insanlar cocuklarini sokaga salamiyor, parklar, bahceler de AVM haline getiriliyor. Spora gondermek zaten pahalli, kaldi ki insanlar artik domates kuyrugunda, ne sporu? Cocuklarin oyun oynayabilecegi bir alan kalmadi, enerji harcayabilecegi bir aktiviteye katilma sansi kalmadi. Bu ulkede insan nasil cocuk buyutur artik bilmem.

Of offf küçücük bebek benim gözümde ey kansızlar! Allah sizin belanızı versin uçkunlarınız kangren olsun tüm vücudunuza yayılsın yerlerde sürünün ama ölmeyin ! Gözyaşlarımı tutamıyorum minicik beden hayaller umutlar nasıl büyük bi travma allahım :KK43:((( hepimizin evlatları olabilirdi bu olduktan sonra bu kansızlar ceza alsa nolur ölse nolur bunları gerekirse meydanda kazığa oturtacaksın ki ibret alsınlar ne desem boş canım yavrum rabbim sabır versin şifa versin o minicik bedenine :KK43:((((((((

2261797

Ahhhh kii ne ahhh bunlar meydanda asılıp kesilmedikce tımar edilmedikce sosyal medyada tv de sacma salak diziler programlar kalkmadıkça .......

Gece acaba iyi mi diye sessizce nefesini kontrol ettiğin yavrun bir dün tecavüze uğruyor senin saçını okşayamadığın yavrunun canını yakıyorlar. Omladae kötü hissediyorum ki kendimi Allah kahretsin Allah onların canını bir anda almasın her gün yavaş yavaş ölsünler çok daha fazla acılar çeksinler ölmek istesinler ama ölemesinler

Ahhhh kii ne ahhh bunlar meydanda asılıp kesilmedikce tımar edilmedikce sosyal medyada tv de sacma salak diziler programlar kalkmadıkça .......
İmkanlar elinizde. 15 Temmuz da meydanlarda idamı getirecez dediler hala yok. Tv lere de bir tane 3 harfli ( khk) çıkarınca herşey şimdiye elli kere düzelirdi.

İmkanlar elinizde. 15 Temmuz da meydanlarda idamı getirecez dediler hala yok. Tv lere de bir tane 3 harfli ( khk) çıkarınca herşey şimdiye elli kere düzelirdi.
Burda,su anda siyaset tartışma bari ,cok az vicdan ...haksız mısın hayır sonuna kadar haklsın ama yeri değil!!!!!

X