Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............

canım benim yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını.... çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...

sağol saphıram o an kendimi tuttum ama şimdi sizleri okudukça ağlıyorum............

Saferan;

Çok geçmiş olsun canım...

Allah bir daha göstermesin;ne sana göstersin ne de herhangi bir anneye...

Çok büyük acı ve korku atlatmışsınız...

Caniiiiiim,canim Saferan'im.Tüylerim diken diken oldu.Sen cansin.
Allah'im cocuklarini sana bagislasin.Sen ne kadar akilli bir annesin,Masallah.
Dilini cikarmak benim asla aklima gelmezdi.iyiki senin gibi bir annesi var $ekerparenin.

Offf aman Allah ım ne kadar zor durum(( çok çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlamış. Allah korusun benim başıma gelse bunlar aklıma gelmez kitlenir kalırım. Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın....

Saferan;

Çok geçmiş olsun canım...

Allah bir daha göstermesin;ne sana göstersin ne de herhangi bir anneye...

Çok büyük acı ve korku atlatmışsınız...

sağol beyzusum geldi geçti ama acısı içimde.........

Caniiiiiim,canim Saferan'im.Tüylerim diken diken oldu.Sen cansin.
Allah'im cocuklarini sana bagislasin.Sen ne kadar akilli bir annesin,Masallah.
Dilini cikarmak benim asla aklima gelmezdi.iyiki senin gibi bir annesi var $ekerparenin.

sağolasın azerim allah kimseye göstermesin .......iyi ki varsınız........

Çok çok geçmiş olsun.....

sağol canım.........

amin canım.allah kimseye göstermesin...........

Safisimmm cok buyuk buyuk gecmis olsun.. Allah koruus.. insallah birdaha yasamazsiniz kontrollerde temiz cikar..
buyuk bir korku atlatmissiniz..Allahim birdaha gostermesin

GEÇMİŞ OLSUN CNM ALLAH dermansız dert vermesin .

çok geçmiş olsun cnm, ömrü boyunca hep çok sağlıklı günler görsün inşaAllah minik prenses..

iki çocuk annesi bi bayan olarak tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken aynısı olmasada bir benzeri geldi benim başımada o anı iyi bilirim bütün çocuklarımız allaha emanet olsun çok geçmiş olsunn

Çok çok geçmiş olsun. Allah kurtarmış valla. Çok şükür iyiymiş şimdi...

çok sağolun allah kimseye göstermesin.............

Çok geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin.Kızınızın ömrü uzun ve mutlu geçsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…