Kızımın canı kurtuldu şükür............
dün akşam 22.30 sıralarında yatakodasında televizyona bakıyordum uzanıp eşim de netteydi uzanmış....küçük ayşem yatakta zıplamaya başladı her zaman ki gibi .2.5 yaşında daha yapma desekde dinlemiyor hiçbir zaman.........birden nasıl olduysa öne doğru dizlerinin üstüne düştü yavaşça ...ağlamaya başladı kucağıma aldım canı yanıyor gibiydi acıtcak şekilde düşmemişti oysa bir an aklıma boynumu acıdı diye geldi başı yana doğru kasılmış gibiydi hani insanın bazen boyun sinirleri kilitlenir ya esnerken falan damarı şişmişti daha öncede olmuştu sanki geçmişti ...ağlaması durmayınca eşim kalktı bunlar saniyeler içinde oluyor .ayşeyi benden aldı arkaya doğru yattı çocuk o an kasıldı dişleri kilitlendi morarmaya başladı..eşim ne oluyor deniz diye bana bağırıyor banyoya götürüyor su tutmak için ben dur dedim aklıma nerden geldiyse dişlerini açtım diline baktım parmağımla geriye gitmişti parmağımla çektim çocuk birden kustu ağlamaya başladı ..15-20 saniye nefessiz kaldı hemen battaniye sardım terliklerle aşağıaya koştuk önümüzde taksi durağı var hemen devlet acile gittik 5 dk sürmedi yakın hastane .hemen içeri aldılar anlattık parmağından bi aletle vücut oksijenine baktılar normal cıktı doktorlarda anlamadı nasıl olduğunu anlattık..çocuk nörolojiye bakırköye gidin dediler hemen oraya giitik aslında oranın anne çocuk bölümü halkalıya taşınmış kanuni sul.süley. e.a.hastanesi olmuş haberleri yok tekrar halkalıya geldik nörolojide nöbetçi doktor olmazmış hiçbi yerde ..çocuk doktoru baktı başını mı çarptı ,ateşten havalemi geçirdi, sarası ,epilepsi varmı diyor yok dedim anlattım oda şaşırdı sizmi çektiniz dilini diyor iyiki siz yanındaymışsınız dedi çocuk normale dönmüş korkmayın dedi her ihtimale karşı çocuk nörolojiye göstericez beyinde bişey varmı diye uygun görürse şerit çektirir dedi doktor .eşimin çocuk doktoru arkadaşıylada sürekli konuştuk oda doktorlar ne derse onu yapın dedi şimdi şükür iyi sadece boğazım acıyor diyor .boynunun acısıyla ağlarken kendini kaybedince dili boğazına kaçmış sonra düşündükçe olayları böyle sıraya koyabildim .hepsi 20 saniye anca sürdü o an yavrum nasıl kurtuldu inanamıyorum .herkese bir ders olsun hepimizin yavrusu var Allah kimseye göstermesin o an nasıl davranacağını bilmek ne kadar önemliymiş ..benim ki bilinçaltından yaptığım bi davraniş oldu ama yavrumun canı kurtuldu .....
canim benim cok gecmis olsun,Allah size bagislmais yavrunuzu ,verilmis sadakaniz varmis,imkaniniz varsa tazeleyin sadakanizi insKızımın canı kurtuldu şükür............
dün akşam 22.30 sıralarında yatakodasında televizyona bakıyordum uzanıp eşim de netteydi uzanmış....küçük ayşem yatakta zıplamaya başladı her zaman ki gibi .2.5 yaşında daha yapma desekde dinlemiyor hiçbir zaman.........birden nasıl olduysa öne doğru dizlerinin üstüne düştü yavaşça ...ağlamaya başladı kucağıma aldım canı yanıyor gibiydi acıtcak şekilde düşmemişti oysa bir an aklıma boynumu acıdı diye geldi başı yana doğru kasılmış gibiydi hani insanın bazen boyun sinirleri kilitlenir ya esnerken falan damarı şişmişti daha öncede olmuştu sanki geçmişti ...ağlaması durmayınca eşim kalktı bunlar saniyeler içinde oluyor .ayşeyi benden aldı arkaya doğru yattı çocuk o an kasıldı dişleri kilitlendi morarmaya başladı..eşim ne oluyor deniz diye bana bağırıyor banyoya götürüyor su tutmak için ben dur dedim aklıma nerden geldiyse dişlerini açtım diline baktım parmağımla geriye gitmişti parmağımla çektim çocuk birden kustu ağlamaya başladı ..15-20 saniye nefessiz kaldı hemen battaniye sardım terliklerle aşağıaya koştuk önümüzde taksi durağı var hemen devlet acile gittik 5 dk sürmedi yakın hastane .hemen içeri aldılar anlattık parmağından bi aletle vücut oksijenine baktılar normal cıktı doktorlarda anlamadı nasıl olduğunu anlattık..çocuk nörolojiye bakırköye gidin dediler hemen oraya giitik aslında oranın anne çocuk bölümü halkalıya taşınmış kanuni sul.süley. e.a.hastanesi olmuş haberleri yok tekrar halkalıya geldik nörolojide nöbetçi doktor olmazmış hiçbi yerde ..çocuk doktoru baktı başını mı çarptı ,ateşten havalemi geçirdi, sarası ,epilepsi varmı diyor yok dedim anlattım oda şaşırdı sizmi çektiniz dilini diyor iyiki siz yanındaymışsınız dedi çocuk normale dönmüş korkmayın dedi her ihtimale karşı çocuk nörolojiye göstericez beyinde bişey varmı diye uygun görürse şerit çektirir dedi doktor .eşimin çocuk doktoru arkadaşıylada sürekli konuştuk oda doktorlar ne derse onu yapın dedi şimdi şükür iyi sadece boğazım acıyor diyor .boynunun acısıyla ağlarken kendini kaybedince dili boğazına kaçmış sonra düşündükçe olayları böyle sıraya koyabildim .hepsi 20 saniye anca sürdü o an yavrum nasıl kurtuldu inanamıyorum .herkese bir ders olsun hepimizin yavrusu var Allah kimseye göstermesin o an nasıl davranacağını bilmek ne kadar önemliymiş ..benim ki bilinçaltından yaptığım bi davraniş oldu ama yavrumun canı kurtuldu .....
Kızımın canı kurtuldu şükür............
dün akşam 22.30 sıralarında yatakodasında televizyona bakıyordum uzanıp eşim de netteydi uzanmış....küçük ayşem yatakta zıplamaya başladı her zaman ki gibi….2.5 yaşında daha yapma desekde dinlemiyor hiçbir zaman.........birden nasıl olduysa öne doğru dizlerinin üstüne düştü yavaşça …...ağlamaya başladı kucağıma aldım canı yanıyor gibiydi acıtcak şekilde düşmemişti oysa bir an aklıma boynumu acıdı diye geldi başı yana doğru kasılmış gibiydi hani insanın bazen boyun sinirleri kilitlenir ya esnerken falan damarı şişmişti daha öncede olmuştu sanki geçmişti ...ağlaması durmayınca eşim kalktı bunlar saniyeler içinde oluyor….ayşeyi benden aldı arkaya doğru yattı çocuk o an kasıldı dişleri kilitlendi morarmaya başladı..eşim ne oluyor deniz diye bana bağırıyor banyoya götürüyor su tutmak için ben dur dedim aklıma nerden geldiyse dişlerini açtım diline baktım parmağımla ……geriye gitmişti parmağımla çektim çocuk birden kustu ağlamaya başladı ..15-20 saniye nefessiz kaldı…hemen battaniye sardım terliklerle aşağıaya koştuk önümüzde taksi durağı var hemen devlet acile gittik 5 dk sürmedi yakın hastane …….hemen içeri aldılar anlattık parmağından bi aletle vücut oksijenine baktılar normal cıktı doktorlarda anlamadı nasıl olduğunu anlattık..çocuk nörolojiye bakırköye gidin dediler hemen oraya giitik aslında oranın anne çocuk bölümü halkalıya taşınmış kanuni sul.süley. e.a.hastanesi olmuş haberleri yok…tekrar halkalıya geldik nörolojide nöbetçi doktor olmazmış hiçbi yerde …..çocuk doktoru baktı başını mı çarptı ,ateşten havalemi geçirdi, sarası ,epilepsi varmı diyor yok dedim anlattım oda şaşırdı sizmi çektiniz dilini diyor iyiki siz yanındaymışsınız dedi …çocuk normale dönmüş korkmayın dedi her ihtimale karşı çocuk nörolojiye göstericez beyinde bişey varmı diye uygun görürse şerit çektirir dedi doktor ….eşimin çocuk doktoru arkadaşıylada sürekli konuştuk oda doktorlar ne derse onu yapın dedi ……şimdi şükür iyi sadece boğazım acıyor diyor….boynunun acısıyla ağlarken kendini kaybedince dili boğazına kaçmış sonra düşündükçe olayları böyle sıraya koyabildim ….hepsi 20 saniye anca sürdü o an yavrum nasıl kurtuldu inanamıyorum….herkese bir ders olsun hepimizin yavrusu var Allah kimseye göstermesin o an nasıl davranacağını bilmek ne kadar önemliymiş ..benim ki bilinçaltından yaptığım bi davraniş oldu ama yavrumun canı kurtuldu….....
çok çok geçmiş olsun canım allah kimselere yaşatmasın ..şükürler olsunki iyiymiş şimdi
çok geçmiş olsun kardeşim.. Allah şifa versin korusun evladını.. Mevlam bir daha böyle bir olay yaşatmasın ne size ne de sizin gibi olan diğer anne babalara.. (amin)
canım benım çok çok gecmış olsun mınık yavrunu allahım korumuş aglamaktan tam okuyamadım bıle sankı o anı yasadım senınle bır((((((((
çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken. rabbim size bağışlamış yavrunuzu.
rabbim kimseye böyle bir olay yaşatmasın!
cok gecmis olsun canim kimbilir nasil korkmussundur, sukurler olsun ki duzelmis.. bu arada sogukkanlilikla o kacan dili cekmen gercekten cok iyi olmus bravo.. zor bir sey panik aninda saglikli dusunmek ama ortada kendi cocugu olunca bir anne herseyi yapabilecek gucte oluyor. tekrar gecmis olsun hayatim
çok geçmiş olsun canım.benim en çok korktuğum şey dilin boğaza akması.böyle olaylar çok duydum şükürki okadar panikte olsanız aklınıza gelmiş dili.çok dikkat edilmesi gerekn şeylerden biri.
çookkk geçmiş olsun canım bana yaşadıklarımı hatırlattın canım.benim küçük oglum10 aylıkken ishal kusmada hastaneye yattı.o gece havale geçirdi..sabaha kadar morarması geçmemişti.çok şükür şu nda iyi.bir hasar kalmadı.kendimde hemşireyim.ama bazen insan yakınlarında hele çocuklarında çaresiz kaldımı dünyası kararıyor..
çook büyük geçmiş olsunnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun... allahım kimseye evladının acısını göstermesin...
büyük geçmiş olsun...bizim başımıza gelseydi,kesin aklımıza dili gelmezdi,o telaşla nasıl düşündünüz...hayran kaldım size...yavrunuzu Allah bağışlamış size....
cok gecmış olsun rabbım hepımızın cocuklarını kourusun
iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun ...o kadar anlıktı ki şimdi bile sıralamakta zorlanıyorum olayları..allah kimseye göstermesin o anları..biliçaltı..içgüdü böyle birşeymiş.......cok gecmiş olsun..allah korumuş ve iyiki sizde bilgiliymişsiniz..
allah insanı evladı ile sınamasın
safişim çookkk çookkk geçmiş olsun ben gene açtım muslukları benimkide çok zıplar öyle koltukta yatakta kendimi koyamıyorum yerine RABBİM yaşatmasın bidaha sana hayran kaldım sakinliğine ben o an delirirdim heralde malum ben panik RABBİM kimseye evlat acısı yaşatmasın çocuk nörolojiye özellikle devlet hastanesinde randevu almak neredeyse imkansız ve çok sonraya veriyolar kayradan ve bizim yeğenden biliyorum imkanın varsa çok bekletmeden hastanaleri aramaya başla canım
Canım Arkadaşım çok geçmiş olsun!
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... Aminnn
Gerçekten o an iyiki yanındaymışsın. Okurken ben kötü oldum sen kim bilir ne kadar kötü olmuşsundur.
Benim kızlarda arada bir benim yatağımın üzerinde zıplayıp dururlar ve bende her seferinde aman dikkat et düşerseniz belinize yada boynunuza birşey olur diye hep büyük kızımı tembihlerim. Emin ol bundan sonra yatağın üzerinde asla zıplamalarına müsaade etmem. Paylaşımın için teşekkür ederim kötüde olsa bizlere bir örnek bir uyarı oldu
Kuzucuğunu öp benim için kocaman
Çok büyük geçmiş olsun canımçok üzücü bir olay ben anne değilim tam olarak anlayamam yaşadıklarını ama bu şekilde bile boğzım düğümlendi. Allah analarına babalarına bağışlasın tüm çocukları.
canım benim çok geçmiş olsun okurken içim titredi inan bana baharın da dediği gibi benim çocuğum yok ama sahiden kötü bir durum olmuş ben de küçük yaş öğretmeni olarak çok tedirgin oluyorum başlarına bişi gelirse ne yaparım sorumluluk bizlerde oluyor çünkü sınıfta en ufak hatada çocuğun canına mal olabilir düşüncesi beni hep etkilemiştir Allahım herkesin evladına uzun sağlıklı ömür versin acılarını göstermesin inş çok ama çok geçmiş olsun sen bütün vicdani değerleri yüksek gerçekten anne olan anneler gibi çok iyi bir annesin tatlım benim.....
canım cok gecmıs olsunnnnnn cok uzuldummm okurken bıle dıken dıken oldummmm .... allahım evlatlarımızla bızlerı sınamasınnnnn ....o an yanıda ıkıyı sen varmıssın cnmyaa
onlar bızımm herseyımızzz rabbımmmmmm ıykıde kadın olarak dunyaa gelıp annelıgı tattırmıs bızlereeeee ......okurken yazarken bıle cok duygulandımmmmmmm...
canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim size bağışlamış yavrunu
soğukkanlı davranıp doğruyu yapmışsın ne güzel Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah canım
canim benim cok gecmis olsun,Allah size bagislmais yavrunuzu ,verilmis sadakaniz varmis,imkaniniz varsa tazeleyin sadakanizi ins
Ciğerim şükürler olsun sonsuzluk kadar.Okuyunca elim ayağım titredi,verilmiş sadakanız varmış.Annelik içgüdüsü işte,nasıl bir canı size bağışladı Allah çok şükür.Tekrar geçmiş olsun,Allah benzerini beterini göstermesin canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?