Yatak Odası Dekorasyonu Küçük yatak odası için tavsiyeleriniz

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar merhaba;

Tekrar fikrinize ihtiyacım olacak;
Ben kiralık evde yaşayacağım ve yeni evli olacağım.
Bir ev beğendik kira ama yatak odası biraz küçük sadece yatak ve dolap sığacak gibi. Bu nedenle moralim de bozuldu:KK43:
Yardım edin bana:KK43:
yatak ve dolap nasıl almalıyım sizce? Dolap çok ağır ve hantal b,r şey olmasın istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirirm?

Herkesin biyik mi yatak odası?:KK43:( Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum. Ben aslında büyük yatak odası istiyordum ama kirada olduğum için istediğim gibi bir yer pek de bulamadım. Bu bulduğum dairenin salonu mutfağı ve girişi çok güzel. Tam istediğim gibi. Ama dediğim gibi yatak odası küçük biraz.:KK43:((

Sürgülü kapılılardan alırsınız.Açık renk tercih edersiniz.Yatağa bitişik komodinleri olur.Önemli olan huzurla yatacağınız yatağınızın yuvanızın olması takmayın bu kadar.Geniş evler huzursuzsa insana dar gelir, küçücük oda bakla sofa mutluysan saray gelir.Mutlu olmaya bakın eşyalar teferruat.

evet doğru söylüyorsun açık renkli dolap falan alsam biraz daha ferah gösteriri en azından. peki dolap falan yetmesse nereye koymalıyım sizce?

Bazalı yatak alırsınız muhtemelen ,kanepelerdende bazalı olanları tercih edebilirsiniz.Havası alınan hurçlarda dar alanlarda işe yarayabilir gerçi havası zamanla kaçıyormuş ben pek bilmiyorum ama duyduğum bu... evinize göre eşya alın fazla detaya girmeyin zaten.Diğer odalarınız nasıl kaç oda büyüklükleri nedir?

Bir tane büyük salon var. Bir küçük oda ve bu bahsettiğim yatak odası var.salon çok geniş ve güzel. Bir de girişte portanto var. Ama biz de çocuk olmadığı için o küçük odayı kullanabilirmiyiym acaba? Çok misafirimiz de olmaz yatı için belki küçük odaya dolapları yerleştirebilirirm????

Bende bu sebebten sormuştum zaten :KK34: küçük odaya gardrop koyabilirsiniz.Giysi odası niyetine şimdi ki evlerde böyle alternatifler var duymuşsunuzdur.Yatak odasına gardrop koymuyorlar giysi odası diye ayrı bir bölüm yapıyorlar yatak odasına bitişik.Bu niyetle düşünün o zaman odanız ferah olur makyaj masanız komodinlerinizle dekore edersiniz.Fortmantoda işe yarar.Yani seçeceğiniz eşyalarla küçük evinizi kullanışlı hale getirin.Kirada oturan için fazla kalabalık iyi olmaz zaten.Mutlu olun inşaallah en kısa zamanda da geniş bir ev satın alırsınız.Geniş evleri sevmem ben ama tercih işte.Sıcacık ama küçük evler hep sevimli gelir benim zevkimde bu :KK1:

Evet aslında ben de öyle düşünmeye başlamıştım. Bu forumdan biraz daha okudugum kadarıyla giyinme odası diye kullanana arkadaşlşar gördüm. Ve çok da memnun oldum. Çok teşekkür ederim fikirlerin için ben de çok büyük ev sevmem ama çok da küçük olsun istemedim. Bu şekilde değişik ve kullanışlı bir tasarım yapabilririm yeni evimi. Kiralık da olsa insan kendini mutlu hissediyorsa evi oluveriyo hemen:)))

Kızlar merhaba;

Tekrar fikrinize ihtiyacım olacak;
Ben kiralık evde yaşayacağım ve yeni evli olacağım.
Bir ev beğendik kira ama yatak odası biraz küçük sadece yatak ve dolap sığacak gibi. Bu nedenle moralim de bozuldu:KK43:
Yardım edin bana:KK43:
yatak ve dolap nasıl almalıyım sizce? Dolap çok ağır ve hantal b,r şey olmasın istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirirm?

ikeadan alma imkanınız varsa büyüklüğüne göre çok işlevli modern şeyle bulabilirsiniz

cnm sürgülü dolap ve bazalı yatak alırsın komidin almayabilirsin şifonyer sığarsa 4 yada 5 çekmeceli şifonyerler oluyo onlardan alırsın çoraptır iç çamaşırındır onları oraya koyarsın yani bunlarda bir alternatif:KK34: komidine çok özenme derim ben zaten küçük oluyorlar içine çok bişi koyulmuyo cnm

Küçük derken kaç mt2?
Bi de fiyat limitiniz nedir?

kesinlikle bazalı bir yatak al. tuvalet alıyorsan ek olarak şifonyer alma derim çünkü çoğu eve sığmıyor.
benim taşındığım evde odaya gardrop sığmadığı için tek odayı sadece yatak odası yaptım.
ayriyeten bir giyinme odası oluşturdum. tuvalet ve gardrop orada duruyor. hem de çok rahat ediyorum.
2 kişi yaşayacaksanız böyle bir şey düşünebilirsin
gardrobun 5 kapılı boyutta olsun. daha büyükleri gittiğin her eve sığmayabilir
komodine alternatif olarak duvara monte gece lambası falan ayarlayabilirsin. komodinler gerçekten çok eşya almıyor. sadece görüntü
eğer belli bir markadan alışveriş yaparsan ve alacağın serinin ileriki yıllarda da üretim garantisi varsa daha sonra geniş bir eve geçersen istediğin ek parçaları alabilirsin

canım benim de yatak odam senin gibi aynı durumdayız yani . ama ben nasıl olsa kiracı olduğum için büyük dolap aldım. dolap önemli çünkü. bakalım benim de komodinler dığmıcak gibi ama napim. bir de beyaz aldım. beyaz mobilya odayı daha geniş gösterir diye. ama bence sıkma canını

Aslında farklı bir nevresim bile yatak odasına bambaşka hava katabiliyor:

Son düzenleyen: Moderatör:
komidinleri hep gereksiz görürdüm eskiden ancak ciddi ciddi düşünmeye başlayınca, komidin olmazsa baş ucunda bulunmasına alışkın olduğumuz şeyler için sehpa vb koymamız gerekecek, bu sefer onun da çekmecesi vb olmayacak ve tamamen boşa yer kaplayacak :44: yıllarca gereksiz bulduğum parçaları şimdi kabullenmesi zor geliyor ama ne yapalım :KK53:

Kızlar konuyu hortlatmak istemezdim ama bir mobilya blogunda güzel bir yazıya denk geldim. Özellikle şu kısma katılıyorum; "Küçük yatak odaları hayal gücümüzü geliştirmek ve test etmek için çok önemli. Hayal gücümüzü sınırlamayalım." yazıyı mutlaka siz de okuyun. Yazıda küçük yatak odası problemini aşmak için bazı öneriler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
X