Küçük yaşta yapılmış bir hata

jajajjaja

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
7
2
1
19
Şimdi nasıl anlatacam bilmiyorum ama ben daha küçük yaşlardan itibaren mastürbasyon yapıyorum bunu arkadaşlarımdan öğrendiğim için çok tecrübesiz dim bu yüzden yine mastürbasyon yaptığım bir gün parmağımı vajinama soktum ama çok küçüğüm yani 12 yaşlarında olmam lazım herhangi bir acı falan hissetmedim ve küçük olduğum için sanırım hiçbir şekilde o gün ile ilgili bir şey hatırlamıyorum kan geldi mi kızlık zarım bozuldu mu gibisinden bu konuda çok tedirgin hissediyorum evde kendim bakmaya çalıştım ama hiçbir şey anlamadım ve bu bilinmezlik hayatımı ele geçirmiş durumda

taktığınız şeylere bakın ayol adli durumlarda doktorlar muayene ediyor, onun dısında bilemenizin çok imkanı yok

Mastürbasyon yapmayan mı var ? Bu gelişimin kendini keşfin bir parçası bunu bu kadar abartma. Bozduysan da bozdun ne olacak ki ? Kimseye hesap vermek zorunda değilsin psikolojini de böyle boş şeyler için bozma

Bacım bozulduysa ne bozulmadıysa ne. Erkekler yaptığı her şeyin hesabını veriyor mu sanki. İlerde büyüyüp düzgün bir adamla tanıştığında bunların önemsiz olduğunu göreceksin zaten. Evleneceğin kişi dahil kimseye böyle saçma bir şeyden bahsetme asla, sonuçta kendi özelin.

Ya bide bilseler bu ne iyi evlilik garantisi ne iyi hayat garantisi ne mutluluk garantisi Bununla garantileyeni tarih yazmadı daha

Arkadaştan mastürbasyon nasıl öğrenilir ?

Açıkça doğrusunu yazsan, daha yardımcı olunabilir. Böyle ciddiye alamıyorum seni.

Hiçbir şey olmamıştır bence ama arkadaşlarımla hiç böyle şeyler konuşmadım yav hangi yıl?
Maalesef arkadaşlarım benden bir kaç yaş büyüklerdi ve erkekler de vardı aralarında sürekli bana izledikleri videolardan bahsediyorlardı sonra ben de merak edip başlamıştım (keşke hiç başlamasaydım)

Yani var ya bu adamların çoğunluğu fındıktan fındıga atlıyorlar
Kırmadıkları ceviz kalmıyor evlenene kadar
Ama biz kadınlar Vah tüh bozuldu mu bozulmadı mı vay evlenmeden yapamam da edemem şeklinde çileden çileye sürükleniyoruz

Şaka gibi gercekten
Yeme içmekten farkı ne ki bu kadar kahroluyosunuz

Kızlar bi sakin olun, libidolarınıza hakim olun. Konulara yetişemiyorum
Ek olarak, bir şey olmamıştır korkma

Ya hu ne alakası var. O yaşlar için bunlar normal ama vajinaya parmak sokmak uç kalmış. Bir kanama vs zarar olsa anlardınız. Mesela ben 15 yaşımda bisikletle uçurumdan yuvarlandım baya yaralandım. İç çamaşırım dahi kan içinde kalmıştı ama hiç aklıma gelmedi bi şey oldu mu diye.
Bu kadar dert etmeyin.

Arkadaştan mastürbasyon nasıl öğrenilir ?

Açıkça doğrusunu yazsan, daha yardımcı olunabilir. Böyle ciddiye alamıyorum seni.
Ya valla inanması zor biliyorum ama gerçekten öyle bu arada o zamanlar 9 10 yaşlarındayız ve benim arkadaş çevrem benden büyük kişilerdi sürekli bu konularda konuşuyorlardı özellikle gruptaki erkekler yani çok saçma ve garip geliyor biliyorum ama maalesef durum bu

Bir de 9 10 yaşlarındasın
Yuhhhh diyorum yani gerçekten yaa
Tövbe estagfrullah

Aslında o zamanlar ben de dert etmiyordum adet olduktan sonra bu konuda araştırma yaparken "kızlık zarı" diye bir tanımla karşılaştım sonra durumu idrak edince yaşadığım deneyim aklıma geldi ve endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…