Parmak sokan mı dersinTöbest. Bugün ne acayip konular düştü yav.
Bakmana gerek yok, bir erkekle ilişki yaşamadıysan bakiresin. Yaşadıysan değilsin. Bu kadar basit.
Maalesef arkadaşlarım benden bir kaç yaş büyüklerdi ve erkekler de vardı aralarında sürekli bana izledikleri videolardan bahsediyorlardı sonra ben de merak edip başlamıştım (keşke hiç başlamasaydımHiçbir şey olmamıştır bence ama arkadaşlarımla hiç böyle şeyler konuşmadım yav hangi yıl?
Ya hu ne alakası var. O yaşlar için bunlar normal ama vajinaya parmak sokmak uç kalmış. Bir kanama vs zarar olsa anlardınız. Mesela ben 15 yaşımda bisikletle uçurumdan yuvarlandım baya yaralandım. İç çamaşırım dahi kan içinde kalmıştı ama hiç aklıma gelmedi bi şey oldu mu diye.Maalesef arkadaşlarım benden bir kaç yaş büyüklerdi ve erkekler de vardı aralarında sürekli bana izledikleri videolardan bahsediyorlardı sonra ben de merak edip başlamıştım (keşke hiç başlamasaydım)
Ya valla inanması zor biliyorum ama gerçekten öyle bu arada o zamanlar 9 10 yaşlarındayız ve benim arkadaş çevrem benden büyük kişilerdi sürekli bu konularda konuşuyorlardı özellikle gruptaki erkekler yani çok saçma ve garip geliyor biliyorum ama maalesef durum buArkadaştan mastürbasyon nasıl öğrenilir ?
Açıkça doğrusunu yazsan, daha yardımcı olunabilir. Böyle ciddiye alamıyorum seni.
Bir de 9 10 yaşlarındasınYa valla inanması zor biliyorum ama gerçekten öyle bu arada o zamanlar 9 10 yaşlarındayız ve benim arkadaş çevrem benden büyük kişilerdi sürekli bu konularda konuşuyorlardı özellikle gruptaki erkekler yani çok saçma ve garip geliyor biliyorum ama maalesef durum bu
Aslında o zamanlar ben de dert etmiyordum adet olduktan sonra bu konuda araştırma yaparken "kızlık zarı" diye bir tanımla karşılaştım sonra durumu idrak edince yaşadığım deneyim aklıma geldi ve endişelendimYa hu ne alakası var. O yaşlar için bunlar normal ama vajinaya parmak sokmak uç kalmış. Bir kanama vs zarar olsa anlardınız. Mesela ben 15 yaşımda bisikletle uçurumdan yuvarlandım baya yaralandım. İç çamaşırım dahi kan içinde kalmıştı ama hiç aklıma gelmedi bi şey oldu mu diye.
Bu kadar dert etmeyin.
Keşke hayatımı ele geçirmese ama maalesef doğuda yaşıyorum ve bu durumun burda ne kadar önemli olduğunu az çok biliyorsundur bu yüzden endişelenmemek elde değilHayatını ele geçiren buysa git bir psikiyatriye, böyle şeylere takılarak hayat geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?