KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

sol yani havada olan ayagina odaklaninca sola donuyo sag ayagina odaklaninca yani yerdeki ayagina saga donuyo yani saat yonunde donuyo ben oyle gordum

ilk baktığımda sağa doğru dönüyrdu sonra tvde bişey gördüm ona bakıp geri döndüğümde sola doğru dönüyrdu şimdi tekrar sağ oldu değişmiyor dimi bunun yönü sürekli çünkü her baktığımda farklı tarafa görüyorum :D

ya ben hep saga donuyor gordum.iki tarafa dondugunu goren bayanlarin yazisini okudum.belki ben de obur yone dondugunu gorurum diye odaklandim bekledim.bu sefer donen kizdan korktum ya :( simsiyaf birsey donuyor,ciddi ciddi kokrtum kizdan :D

başta sağa dönüodu sora zorladım sola döndü şimdi benim ıq um yüksekmiii! çok şaşırdım be yok ben okdar zeki değilim be herkes zeki derde ihh ben değilim ama değişik bişi sevdim bunu:)

önce saat yönününe sonra saat yönünün tersine döndü.İstediğimiz kadarda değiştirebiliyoruz.Çok ilginç :içelim:

kadının bacaklarına odaklanınca sağa doğru dönüyor ,üst tarafına bakınca sola doğru dönüyor.sizde farkettinizmi yoksa bir tek bana mı oldu :)

Kızlaaaar bişey buldum gözlerinizi hızlı hızlı kırpınca da ters yöne dönmeye başlıyoooor :1shok: Eşim akşam sinir oldu oysaki çok zekidir :roflol::roflol: o göremedi :roflol::roflol: akşam yine denesin garibim belki son bulduğum yöntemle görebilir :))))

yok yok ben sola bi türlü dönderemedim. Hep sağa dönüyor. Sanırım ben çok zeki değilmişim. Tüühhhh çok üzüldüm :D

Kızlaaaar bişey buldum gözlerinizi hızlı hızlı kırpınca da ters yöne dönmeye başlıyoooor :1shok: Eşim akşam sinir oldu oysaki çok zekidir :roflol::roflol: o göremedi :roflol::roflol: akşam yine denesin garibim belki son bulduğum yöntemle görebilir :))))

:roflol::roflol::roflol::roflol: ilahi özgürce hiç gülecegim yoktu yani

ben ilk bakışta saat yönünde döndüğünü gördüm sonra biraz bakıp isteyince sola döndüğünü de gördüm ben zekimiyim

Back