KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

önce sola doğru dönüyordu ama uzun süre odaklandıktan sonra sağa döndüğünüde gördüm :)

Arkadaşlar bu sadece bir göz yanılsaması. Orada gördüğünüz dönen bir kızın gölgesi. Gölge bir taraftayken dikkat edin kızın önü mü yoksa arkasımı olduğu belli değil. Bunu bizim beynimiz nasıl algılamak isterse öyle algılıyor. ANlatması biraz zor ama işin mantığı bir insanın gölgesininönden de arkadan da aynı olacağı.
Yani ben bu testin zekayla pek alakası olduğunu sanmıyorum.

Kizlar Bende Iki Tarafa Döndüünü Gördüm

beim bi sağa bi sola dönüyo,arkadaşlar eminmisiniz iki yönlü görmediğinize,şahsen dahi falan olduumu düşünmüyorum ama nasıl iki yönlü gördüm anlamadım,yoksa şakamı??

yaaa zeki olduğumu biliyodum da dahi olduğumu da bilmiyordum doğrusu. kesin harcanıyorum ben burada dermişim. iki yöne de dönüyor bu kadın.

sırnaşık şeyAa Bende Iki Tarafli Goruyorum Bir Sagdan Sola Birde Soldan Sağa E Ben Dahimi Oluyomsırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:

Sürekli sağa döndüğünü görüyordum dikkatlica bakınca her iki yöne döndüğüne gördüm birden sola doğru döndüğünü görünce aaa demişim.Güzel bişeymiş bu yawwww

bende hem saga hem sola döndüğünü gördüm. ama bana kalırsa onun bir süresi var mesela10 saniye saga 10 saniye sola dönüyor olabilir.

ben de bi bakıyorum sola bi bakıyorum sağa dönüyor çok ilginç ama ben görsel bulmacalarla çok uğraştığıma bağlıyorum

banada bir sağ bir sol gibi geliyo ama zekii olduğumu da zannetmiyorum ne küne acep ne sayılıyo ki benim durumum..

Back