KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

ya bişey daha bu kız sağa dönerken sağ bacağı ve koluyla dönüyo sola dönerken sol bacağı ve koluyla dönüyo ama bi anda değiştiği görülmüyo çok ilginçmiş yaaaa
eline koluna sğlık paylaşımına teşekkürler canım çok sağol

sağada dönüyo solada alla alla dahimiyim ben:Roflol:biliyodum zaten çok zekalıyımdır:Roflol:şaka bi yana paylaşım için teşekküler

merhaba arkadaslar ben kendimde deneyim yaptim nezaman asagi yazilara bakmak istesem bayan yon deyistiriyor birkackere denedim 100 de 100 hep aynisi oluyor bende iki yonede dondure biliyorum size kalmis birsey bayanin hangi yone donmesi !selam herkeze !a.s.:nazar::enbuyukkk:

att2os9qg6.gif

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR..

önce sağa doğru sonra sola doğru döndüğünü gördüm her iki yöne de döndüğünü görebildimCADIARZU

bende o kadar zeki degilim ama hatun iki yanada firil firil donuyo sasirtici vallahi yalniz once sola dogru sonra saga dogru gordum ben tesekkurler

ben sağa doğru döndüğünü görüyorum çok denedim ama bir türlü sola doğru döndüğünü göremedim yaaa :(

valla benimki 146 ama ben de gördüm, hatta eşime de gösterdim, o da kabul etti 2 yöne döndüğünü...

yaa ben ilk bakltım sola dönüyo sonra bidaha baktım sağa dönüyo .. sonra sayfayı refresh yaptım yeniledimm ozaman şimdi ise sadece sağa döndügünü görüyom sola dönmüyoo.. yaa acaba resimde bir hilemi var??????????????

YOK ANAM ŞİMİDE SOLA DÖNDÜÜÜÜ VAR BU İŞTE Bİ İŞŞŞŞŞŞ üffffffff

evet ş,imdi her iki tarafada döndürebiliyorummmmm..... :)))))))))) istesem soldan görüyorum istesem sağdannn çok ilginç bi resimmm

ben de iki tarafa döndüğünü gördüm.bir müddet sola dönüyor sonra yön değiştiriyor ve sağa dönüyor.

Back