KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

katılıyorum...ben her iki yönede çok rahat gördüm....:sm_confused:bence herkesde görebilir...bunun IQ ile derecelendirilmnesi çok zayıf bir ihtimalfisfisfis

Ben de iki taraflı döndüğünü gördüm ama bunun dahilikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.....:1closedeyes:

Bende arada yön degistiriyordu.Bazen saga bazen sola.
Simdi ben zekimiyim yaneeeee.
sırnaşık şey:sm_cool:

tamamen bir göz yanılması.aslında kız her iki yönede dönüyor gibi algılanabiliyor.kız tamamen siyah göründüğü için önü arkası belli olmuyor.tamamen öne dönükken aynı zamanda arkayada dönük olabiliyor. (üzerinde belirleyici bişey olmadığı için siyah siluet her iki algıyada uyuyor)

Yazı haricinde genelde sol elimi kullanırım. Solak olduğum söylenebilir.Bu resimde de iki yönde döndüğünü gürüyorum.

istediğim yöne çevirebiliyorum :icecream:
şimdi sağ diyorum sağ ayağımı kaldırıyorum sağa dönüyor,
şimdide sola dön diyip sol ayağımı kaldırınca sola dönüyo :icecream: ..
erdimmi ne ettim ben yav:1shok:

düşününce iki tarafda dönüyo arkadaşlarrr:icecream:
önce sola doğru döndüü daha sonra sağa doğruuu
şimdi ben dahimiyimmm:roflol:fisfisfis

önce sağa sonra sola dönüyo bu hatun alla alllaaa göz yanılması şimdi bu.iki kişi aynı anda bakmak lazım bence.biri sağa dönerken öteki sola dönerken görüyorsa o zaman ben zekiyim diyebilirim.

:çok üzgünüm: olmuyooorr göremiyorum bu kadın sadece sağa dönüyoooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ilk sayfa açılıp baktığımda sola döndüğünü sonra sağa döndüğünü farkettim ama emin olmak için tekrar girip denedim hep aynı yöne dönüyodu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…