KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

çoğunluğun IQ' usu 160' ın üzerine:uhm:

ben sadece sağa döndünü görüyorum:çok üzgünüm:

saat yönünde gördüm dikkatli bakınca diğer yönde de dönüyo ama bir ayrıntı var önemli mi bilmem de aşağıdan ayağının gölgesine bakınca iki yönlü de döndüğünü görüyosun zekiyim herhalde:Roflol::dance:

meraba ilk önce bakınca sola döndüğünü gördüm. Biraz daha bakınca saat yönünde döndüğünü göre biliyorum.Bir iki dakika üzerinde durursanız hatta bayanı tam bir tur attırmadan bir sağa yarım daire bir sola yarım daire bile çizdirebilyorum.ilginç ama çok zeki olduğumu da düşünmüyorum .

arkadaşım bende aynısını gördüm sadece ben ilk dönüşünü sağa doğru gördüm sonrası aynı yani:1hug:

önce sağa sonra sola dönüyor, ama dahilikle alakası olduğunu sanmıyorum bize öyle geldiğini de sanmıyorum bence resim öyle hareketlendirilmiş önce sağa sonra sola dönsün diye. bizimle alakası yok yani, dolayısıyla akıllı olup olmamakla da alakası yok biraz dikkatli bakmak takip etmek lzm kadın zınk die yer deiştirio.

daha önce kendime çok test yaptım ve hep beynimin sağ tarafını kullandığım ifadesi çıktı ama bu sola dönüyorr

:sm_cool::sm_cool:her iki yone donuyo bu teste gore dahiyim ama supelerim var

kızlar yaaa ben iki yönede görüyorum ama bunu yapmakta elimde olduğunu keşfettim çok enteresan ama deneyin bakalım sizdede olacakmı
şimdi resme ilk bakıyorum sağa dönüyodu bu arada arkadaşın yazdığı yazıya bakarken çaktırmadan oraya bakın sola dönüyo sonra gene yazıya bakın sonra resme sağa dönmeye başlıyo
resmen bana bağlı yaniii allah allah:)))))
ben neyim acaba:)))))))

Back