• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

bir süre sonra saat yönünde dönmeye başlayınca ayy gerçekten bu kadar zekiimiyim dedim ama yorumlara bakınca maşallah herkes zekiimiş.....:)))

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

yuh :S:S

önce kadına baktım, altında saat yönü yazısı gözüme çarptı, ne tarafa döndüğüne dikkat ettim, saat yönüydü. sonra alttaki yazıyı inceledim ne demekmiş bu diye, sağ beyini gördüm. kadına tekrar baktığımında saat yönünün tersine dönüyordu :S:S

gerçi burda "görmeye çalışırsanız" yazıyor, benim öyle bir çabam olmadan gördüm ama dahi olduğumu sanmıyorum :D tamam gerizekalı da değilim ama.. :D:D

*şimdi tam tersini yaptım, çok eğlenceli :D:D

Son düzenleme:
bu test dahiliği filsn ölçmüyor bence. bir süre sonra yön değiştiriyor. herkes dahi değil ya. çok saçma

ben önce sola doğru dönerken gördüm sonraa sağa dmek ki ben dahiyimkaydirigubbakcemile3zaten biliodum çok akıllı olduğumu:1:

Back