• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

bende her iki taradan döndüünü gördüm bendemi dahiyim yani kaydirigubbakcemile2 :)))

ya çok tuhaf sürekli aynı yönemi dönüyo yoksa belli süre sonra değişiyomu ben önce sağa gördüm ki sola gören nasıl görür diye yaşırdım sonra resmin en altındaki gölgeye bakarken bu seferde sola dönüyodu garip olan şu şimdide sağa dönmesini hiç göremiyorum kiii

gözünüzü baska bi tarafa bakıp tekrar kıza bakarsanız farklı yönlere dündügünü göüyosunuz ama hız lı yapın bunu

Önce saat yönüne, sonra tersine, sonra yine saat yönüne döndüğünü gördüm. Yalnız kadının ayağının gölgesine odaklanmak kolaylaştırıyor sanki işi, öyle geldi bana. :1rolleyes:

her iki tarafa da dönüyo hatta her göz kırpışımda diğer yöne dönüyo kaydirigubbakcemile3
bakıyorum bakıyorum hep aynı yöne dönüyo. gözümü bi kırpıp açıyorum ayak değişmiş kaydirigubbakcemile3

ya ben bakarken sağa dönüyodu
yaklaşık 1 dk aralıksız bakınca sola döndü
sora bakmaya devam ettim zaman zaman sağa zaman zaman sola döndü:1shok:

aksi yöne döndüremeyenler için sabit ayağın gölgesine değil de hareket edene ayağın gölgesine bakın ne tarafa döndürmek istediğinizi düşünüp kadına bakın. sonra takla bile attırırsınız valla :D

:D:D ama bence bilgi yanlış ya saat yönünde görenlerin sol beyinli olması lazım zaten iki tarafa döndüğünü görenlerin... oluşu saçma iq tek bir görüntüyle çözülse iq testleri olmazdı burda amaç sadece sağ beyin sol beyin olayı. ek bilgi insanlara sıkıntı vermek için :)

Back