• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

evet her iki tarafada dönüyo bakıyosun bi sola dönüyo sora gözünü başka biyere döndürüp tekrar kıza baktıında dier yöne dönüyo sengözlerimebaksanab

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

her iki yönede dönüyo yahu...bazen hop sol ayak hoop sağ ayak yapıyooo...:icecream:
vaayy beee zekimi olduk şimdi :hooray:

bikaç tur sağa dönüyo bi kaç tur da sola dönüyo .sırayla iki tarafa da dönüyo yani...:)

kızlar çok ilginç bişiy oluyo.şimdi bi kadına bakın bi altındaki yazıya bakın ama hızlı hızlı..kadın hiç dönmüyo ayağını bi sağa bi sola atıyo..

İki yönünü de gördüm... Çok zeki olduğumu biliyodum zaten!!delikafadulden

valla okadar baktım baktım sağ yönünde dönüyo.başka türlü döndüğü yok gölgesini bile inceledim yok sağ tarafa dönüyo.ay gözlerim bakmaktan şaşı beş oldu.. kafamçokkarıştı

delikafaduldenya beynım nobetlese calışıo yada resımdekı bayan arda uzerınde dondugu bacagı deıstırıo yada resıme seytan kaçmışdelikafaduldenbi ben gördüm iki tarfada döndüğünü

bende melıkeye katılıorum saat yonune dondugun de sag ayagının ters yone dondugunde sol ayagının uzerınde donuyo bnce bu sacma bır test dıkkat testı olsa daha guzel olurmus:)

iki tarafa da dönüyo izlemeye devam edin.ben ilk başta saat yönünde gördüm 2 taraflı dönebileceğine şaşırdım ama bi baktım ters yönde dönüyo,daha sonra tekrar saat yönüne dönmeye devam etti.bi sağ bi sol:sm_cool:

okulda yapılan Iq testine göre 152 çıktı her iki tarafı da görüyorum 8 br çoğaldı mı şimdi IQ m delikafadulden

iki tarafada görüyorum .. aslında bunu herkes görebilir dikkatli bakın bence zeka ile alakası yok..

resime bir süre odaklandiktan sonra yön degisiyor tekrar denedim

resme baktım saat yönünde dönüyodu hep yorumunu okuyunca
inanmadım tam yazıcam bişilerr
ama hakkaten odalanıncaa bir saga dönüyorr bir solaa ewett hayret etim
ama
sadece göz yanılması buu zeka ile alakası oldugunu sanmıyorumm
kaydirigubbakcemile3

Back