KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

Ayaklarına odaklandıgımda hangi tarafa dönmesini istersem döndüğünü bir zaman sonra görebiliyorum.

anaa kızlar ben saga dondurdum emme sonra sadece ayak kısımlarına getırıp oyle seyrettım bır baktım ayaklar sollanmaya başladı sonra yukarı dogru resmı tamamen one cıkarttım resım solla donuyor kendı kendıme şaşarken anıden yıne sag oluverdı demekkı konsantre işi bu:)) ayy ne bılım yahu aklımla oynatmayın leyn:)

ben hem sağa hem sola doğru döndüğünü görüyorum.biraz dikkat edince iki tarafada döndüğü fark edilebilir sanırsam.paylaşım için sağol.

aaaaaaaaaaaaa ya mahsus oynadınız mı bunla ilk baktım saat yönü idi sonra dikkat ettim sola döndü takrar dikkatli baktım yine saat yönü oldu ama var bunda bir iş bence

yerimsenibenbu resım zaten her ıkı yone dogru donuyooo..Daha once bakmısım ben bunasırnaşık şey bı yerde yon degıstırıoo

kıslar tam yarım saattir resime bakıyorum:)Kadın kendi ekseninde dönüyo ama hangi kolunu takip ederseniz o yöne döndüğünü görüyorsunuz.Ben artık her iki yönede döndürebiliyorum...

ilk bakışta sola dönüyordu yazıyı okuyunca tekrar baktım her iki yanada dönüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…