• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

bende bı sag bı sol gordum yuzu donukken tam duz hızadayken yon degıstırıo bunuda elınden anladım ama bunun zeka olctugunu pek sanmıorum yaff

evet her iki yönde de döndüğünü görüyorum,
ne tarafa döndüğünü düşünüyorsan o yönde dönüyor,
dahimiyim şimdi?

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. aynen bunu yaptım:utangac::sm_cool:

laelaelaelaelaedönmüyo bu kadın uğraştım çabaladım kadını döndüremedim yorulmuşş aptalmıyım nelaelaelaelaelae (sağa sağa başka bilmiyor):roflol:

saat yönünde dönüyo bacım bu ya.:uhm: tutup bacağını koparcam niye öbür tarafa dönmüyo:roflol:

a.s.a.s.a.s. Arkadaşlar merhaba çok ilginç bir şey oldu daha önce bu testi yaptığımda hem sağa hemde sola doğru döndüğünü görmüştüm bugün baktığımda ise bir sağa bir sola horon teper gibi döndüğünü gördüm . Benim gibi gören varsa yazsın lütfen :teselli:

hem sağa hem sola dönüo bariz bi şekilde görememek nasıl oluo ben onu anlıyamadım.şaka di mi?

önce sol sonra sağ sonra tekrar sol gördüm, zekayla alakalı değil tamamen konsantre olmakla dikkatle alakalı bir süre sonra her türlü görüyorsunuz=)

her iki yöne dönüyor tamamen kafa bulmaca tatlicadiarzu

çünkü diğer yöne dönüşte havada kalan ayak değişiyor.yani belirli bir söre saat yönünde belrli bir süre ters yönde dönüyor :icecream:

kızlar kız dönerken ayağını değiştiriyor birkaç dakika sürekli bakınca bunu rahatlıkla farkedebilirsiniz aslında bizim görmemizden değil görüntünün değişmesinden kaynaklanıyor.Dikkatli bakın

Back