• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

evet bu bi şaka değil diyosun seni kandırıkçııııııı
hani kamera nerde çabuk sööle.
her iki tarafada dönüyoooooooooooooooooooooor.
DAHİ değilim DİKKATLİyim şakkıdı

ama dikkat edin hangı ayagını yerde gormek ıstersenız ona odaklanın baktıgınız ayagının yonunde donuyor

yok yok nasıl oluyor biliyormusunuz resim önünüzdeyken sağa bakın sola dönüyor sola bakarsanızda sağa dönüyor

Iki tarafada dondugunu gordum. Ama resime 3 dakika gibi baktiktan sonra.
Neyim simdi dahimiyim? :))

Ya bence bu bir sure sonra kendiliginden degisiyor :) Bir kac dakika dikkatli bakarsaniz hepiniz gorursunuz arkadaslar dahilikle alakasi yok, birden bire degisiyor, dahisiniz diye kandirmayin bizi:)))

evet bende her iki yöne doğru döndüğünü gördüm.İlk önce sağa döndü,tekrar baktığımda sola,üçüncü bakışımda da dönmeden bir sağa bir sola hareket etti.Çok ilginç.

ilk önce sola dönüyodu sonra sağ görmeye başladım
sonra tekara tekrar baktım sağ
sonrasındada sadece ayaktan bakmaya başlayarak sola döndüğünü ve tekrar ayağa bakaraktan sağa döndüğünü gördüm
acaba beynimi eşitmi kullanıyorum annamadım
jeyyar jeyyar

önce sağa dönüyodu sonra bir müddet aşağıdaki gölgeyi takip ettim sola dönmeye başladı ama sonra geri sağa dönüyo gördüm
ukalalık olmasın ama zeki olduğumu düşünüyodum şimdi tasdiklemiş mi oldum yani:uhm:her neyse güzel bir test beğendim...

ben bir süre odaklanınca iki tarafa da döndüğünü görebildim gerçekten ama ne yani dahimiyuim ben şimdi hehehe

Back