evet cnm ya ıstemedık kapıdan gırıp olsun kıler böle toptan bı değişim yaşadık ay zaten bu ev harabe gıbıydı ucuz aldık böle değişimler yaptım bak tv unıte duvarıda yaptık oda beyenılıyoEki Görüntüle 440413 Eki Görüntüle 440414 Eki Görüntüle 440413 Eki Görüntüle 440414
Bende cok begendim tv uniteni fiyati ne oldu canim kullanişli modern ve tam istedigim gibi olmus duvarda kagitmi var telden baglandigimdan resimleride net goremiyorum
Tuvalet sırası beklemek istiyorsanız yaptırın. :)
tamam cnm yarın cekerım gun ışığında ayrıntılı olarak gösterırım ddiğin gıbı fıkır alışverışı olur
taamam tatlım hemen koyuyorumEki Görüntüle 596594 Eki Görüntüle 596595 Eki Görüntüle 596596 Eki Görüntüle 596597
Kızlar merhabalar:)
benim nişanlımla geçeceğimiz evimiz 2 tuvaletli, birisi küçük tuvalet diğeri de biraz daha büyük tuvalet ve banyo..
Sorucağım şey şudur ki, ben küçük tuvaleti kapattırıp kiler yapmak istiyorum orayı.
Böyle örnekleriniz var mı etrafınızda?
Veya 2 tuvalet olması daha mı rahat dersiniz?
Kendi düşünceme kalsa çok da gerekli değil 2 tuvalet diye düşünüyorum.Orayı kapatıp duvarlara raflar çaktırıp saklanacak konservelerimi, ağır kumanyalarımı veya valizlerimizi, çamaşır makinemizi oraya muntazam bi şekilde koyarız.Rahat olur diye düşündüm.
Ama tabi tecrübe benim için çok önemli, o yüzden sizlere sormak istedim siz olsanız napardınız?
Ben sıfır eve geldim ve bekarkende annem hep küçüktuvaleti kapatırdı eşyayla benim evdede hiç kullanmadım ama tuvaleti üzerini kapatarak yani pişman olursam yada evi satarsan vs.. kullanılsın diye tahta gibi bişeyle kapatabilirsin lavaboyu söktürdüm ve evimde çok küçük olduğu için inanılmaz rahat ettim çok misafirim gelmediği için sıkıntıda çekmiyorum eşimle
tahtayla kapatıldığında koku yaptığını paylaşmış burda arkadaşın biri, bence de koku ihtimaline karşı en güzeli kırılıp komple kapatılması. Bizim 3 tuvaletimiz var çok gereksiz ayrıca kiler eve değer katar bence yani satışta sıkıntı olacağını sanmam biz ev alırken özellikle araştırdık kilerli ev varmı diye ama maalesef.
bende küçük tuvaletı kapattırıp yanı beton döktürüp fortmanto yaptrdım çokda gzel oldu :)
Fotoğraflarını paylaşmanız mümkünmü acaba ? Biz de kapattırıp kiler yapmayı düşünüyoruz paylaşabilirseniz fikir edinmiş oluruz.
oldumu acaba .