Banyo Dekorasyonu küçük tuvaleti kiler yapmak mantıklı mı??

Bende cok begendim tv uniteni fiyati ne oldu canim kullanişli modern ve tam istedigim gibi olmus duvarda kagitmi var telden baglandigimdan resimleride net goremiyorum

Bende cok begendim tv uniteni fiyati ne oldu canim kullanişli modern ve tam istedigim gibi olmus duvarda kagitmi var telden baglandigimdan resimleride net goremiyorum

cnm tv unıte 1000 tl ye özel yapım oldu ama yemek takımlarını su takımlarını hepsını topadı gercekten kulanışlı oldu

tamam cnm yarın cekerım gun ışığında ayrıntılı olarak gösterırım ddiğin gıbı fıkır alışverışı olur

Yaren hanım paylaşımınız çok güzel, açıkçası beni cesaretlendirdi. Biz de küçük tuvaleti kiler yapmak istiyoruz ama emin olamıyorduk. Rica etsek kilerin iç fotoğraflarını da paylaşabilirmisiniz? Sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler Yaren Hanım. Sevgiler

taamam tatlım hemen koyuyorum

Yaren Hanım ne kadar incesiniz, çok ama çok teşekkür ederim. Bu kadar çabuk yanıtlayacağınızı düşünmemiştim, çok zarifsiniz çok teşekkürler. Fikir çok güzel, uygulama çok güzel bana ciddi anlamda yardımı dokundu paylaşımınızın. Sevgilerimi sunuyorum. Bu arada sanırım yakında anne olacaksınız inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza huzurla mutlulukla büyütürsünüz inşallah.

bizim evimizde 3 tuvalet var biri benim biri eşimin biri de misafir için temiz kalıyor ikimiz de kullanmıyourz onu böylece misafirler gelince rahatlık oluyor..bence varsa fazla balkon pimapenle kapattır ve kiler gibi kullan bende fazla bir balkon va ryapıcam ilerde öyle tuvalete yazık olur..

Ben sıfır eve geldim ve bekarkende annem hep küçüktuvaleti kapatırdı eşyayla benim evdede hiç kullanmadım ama tuvaleti üzerini kapatarak yani pişman olursam yada evi satarsan vs.. kullanılsın diye tahta gibi bişeyle kapatabilirsin lavaboyu söktürdüm ve evimde çok küçük olduğu için inanılmaz rahat ettim çok misafirim gelmediği için sıkıntıda çekmiyorum eşimle

tahtayla kapatıldığında koku yaptığını paylaşmış burda arkadaşın biri, bence de koku ihtimaline karşı en güzeli kırılıp komple kapatılması. Bizim 3 tuvaletimiz var çok gereksiz ayrıca kiler eve değer katar bence yani satışta sıkıntı olacağını sanmam biz ev alırken özellikle araştırdık kilerli ev varmı diye ama maalesef.

Dediğim gibi benim ev sıfır kullanılmamış tuvalet ağzı kapakla kapatıldı zaten onun dışında üstüde kapatıldı ve birsürü şey yığıldı belki ondan kokmuyordur. İstanbul'da kilerli eve rastlamadım ben memlekette oluyor mutlakada

Benimde yeni taşınacağım evimde iki tuvalet var. Önceki oturduğum evde de iki tuvalet vardı. Küçük olanı kullanmıyorduk.
Yeni evimdede küçük olanı kapattıracağım çamaşır makinemi falan koyacağım.

bende küçük tuvaletı kapattırıp yanı beton döktürüp fortmanto yaptrdım çokda gzel oldu :)

bende küçük tuvaletı kapattırıp yanı beton döktürüp fortmanto yaptrdım çokda gzel oldu :)

Fotoğraflarını paylaşmanız mümkünmü acaba ? Biz de kapattırıp kiler yapmayı düşünüyoruz paylaşabilirseniz fikir edinmiş oluruz.

Inş yüklenmiştir

Eklentiler

• $IMG_5529.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 573
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…