Banyo Dekorasyonu küçük tuvaleti kiler yapmak mantıklı mı??

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
Kızlar merhabalar:)
benim nişanlımla geçeceğimiz evimiz 2 tuvaletli, birisi küçük tuvalet diğeri de biraz daha büyük tuvalet ve banyo..
Sorucağım şey şudur ki, ben küçük tuvaleti kapattırıp kiler yapmak istiyorum orayı.
Böyle örnekleriniz var mı etrafınızda?
Veya 2 tuvalet olması daha mı rahat dersiniz?
Kendi düşünceme kalsa çok da gerekli değil 2 tuvalet diye düşünüyorum.Orayı kapatıp duvarlara raflar çaktırıp saklanacak konservelerimi, ağır kumanyalarımı veya valizlerimizi, çamaşır makinemizi oraya muntazam bi şekilde koyarız.Rahat olur diye düşündüm.
Ama tabi tecrübe benim için çok önemli, o yüzden sizlere sormak istedim siz olsanız napardınız?

küçük wc mi evmendıgımden berli kullanmıyordum ...sonra kapattık tuvaleti, lavaboyu kaldırdık ,muslugu çıkardık..raflar kuydukk 3 sıra . kıler gibi kullanıyorum ..kullanışlı oldu cnm evdeki ıvır zıvırı koyuyorum .

ha tam konu ılgı alanım ay ben 7 ay önce yaptım ne kadar ıyı oldu cnm anlatamam camaşır kurutma fortmantı-o deterjanlık ve hurc yerı dahıl olmak uzere bı cok bölme oldu bak sresımde koyayım hatta dışından ama

c nm kapak yaptırdık surgulu orası bı kucuk wc ydı duvarı kırdık kurutma camaşır makıne alt ust koyduk ayakkabılık supurgelık deterjanlık hurcluk bı çok bölme yaptık
Hadi yaaaaa :)) süper olmuşşş...

c nm kapak yaptırdık surgulu orası bı kucuk wc ydı duvarı kırdık kurutma camaşır makıne alt ust koyduk ayakkabılık supurgelık deterjanlık hurcluk bı çok bölme yaptık
yaren sadece o dış göruntu ...yanı sürgülü kapaklar ne kadara maloldu?ne kadar verdiniz

Vaktiniz olduğunda iç kısımdan foto çekebilirmisiniz mümkünse ? Ben de böyle bir şey düşünüyorum aslında..Sizin kiler belki bana da bir fikir verir :)

yaren sadece o dış göruntu ...yanı sürgülü kapaklar ne kadara maloldu?ne kadar verdiniz

cnm şimddi bız kırdık tamamen duvarı işte sıvayla wc kapandı lamınant yapıldı içi komple mobılyayla kaplandı bölemeler falan 1500 e yakın falan tuttu ama tek dışındankapak olursa sanırım 600 700 gıbı olurdu

içini görmedigim için bır yorum yapamıcam ama ..dışardan görüntüsü çok hoşş çık belli oluyor kiler oldugu ...deger yanı 600 -700 e... güle güle kullan cnmm

Vaktiniz olduğunda iç kısımdan foto çekebilirmisiniz mümkünse ? Ben de böyle bir şey düşünüyorum aslında..Sizin kiler belki bana da bir fikir verir :)

tamam cnm yarın cekerım gun ışığında ayrıntılı olarak gösterırım ddiğin gıbı fıkır alışverışı olur

Sürgülü kapı olması süper olmuş çünkü hiç belli olmuyor. Sanki orası hiç yok gibi ne güzel

evet cnm ya ıstemedık kapıdan gırıp olsun kıler böle toptan bı değişim yaşadık ay zaten bu ev harabe gıbıydı ucuz aldık böle değişimler yaptım bak tv unıte duvarıda yaptık oda beyenılıyo

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Acil olarak memlekete gittim geldim cevap yazamadım
Valla içim rahatladı hele 600-700 tutuyo dedin ya tamam kesin yapıcam:))

Bu arada yaren canım ünitenin alt kısmı tam istediğim gibi mobilyan hazır mı yoksa yaptırdın mı?

tatım sadece surgu yaparsan o fıyat ama bız ıcınıde dızayn ettık o yuzden 1500 e yaklaşık oldu cnm tv unıte hazır değil mımarla bırlıkte tasarladık ben anlattım o cızdı renklerıde çok kullanışlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…