Banyo Dekorasyonu küçük tuvaleti kiler yapmak mantıklı mı??

Arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim, çok incesin. Ama ben içeriyi gösteren bir fotoğraf koyabilirmisin demek istemiştim :)

canım içerisi gösteren resmler çekmştım ama beceremeyınce tek resmle kaldım :KK66: eşim marangoz olun reklamını yapmış oldum bende bu resmle :))

Kızlar merhabalar:)
benim nişanlımla geçeceğimiz evimiz 2 tuvaletli, birisi küçük tuvalet diğeri de biraz daha büyük tuvalet ve banyo..
Sorucağım şey şudur ki, ben küçük tuvaleti kapattırıp kiler yapmak istiyorum orayı.
Böyle örnekleriniz var mı etrafınızda?
Veya 2 tuvalet olması daha mı rahat dersiniz?
Kendi düşünceme kalsa çok da gerekli değil 2 tuvalet diye düşünüyorum.Orayı kapatıp duvarlara raflar çaktırıp saklanacak konservelerimi, ağır kumanyalarımı veya valizlerimizi, çamaşır makinemizi oraya muntazam bi şekilde koyarız.Rahat olur diye düşündüm.
Ama tabi tecrübe benim için çok önemli, o yüzden sizlere sormak istedim siz olsanız napardınız?
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Slm canım aslında wc'lerden birini kiler yapmak mantıklı ama bende aynı sorun ile karşılaştım tadilat işine gelen arkadaşlar sağolsun çözdüler. Wclerden birini çok güzel bir killere dönüştürdüler... Şuan bir problemim yok görünüyor umarım problem yaşamayız :)

küçük tuvaletimizi 3 yıl önce evlenırken bizde yüklük yaptık. ve inanılmaz memnunuz iyiki yapmışız..

kızlar selam,

benim evimde de 3 tuvalet vardı.
bu konuya benzer yanlış hatırlamıyorsam başka bir konu vardı, hatta bloğumda paylaştığım tuvalet yazısını orada da paylaşmıştım..
evde tadilat yaparken tuvaletlerden birini iptal etmeye karar verdik, orayı kiler yaptık.
misafir banyosunun balkonunda ayrıca bir çamaşır odası olduğundan burayı da evde ıvır zıvır ne varsa onların toplandığı bir oda yaptık, çok ta kullanışlı oldu.
yaren hanımın kileri de çok kullanışlı olmuş bence, çamaşır odanız yoksa öyle bir bölüm yaptırabilirsiniz..

Smyrnetalya: Evde kaç tuvaletiniz var?

Kızlar merhabalar:)
benim nişanlımla geçeceğimiz evimiz 2 tuvaletli, birisi küçük tuvalet diğeri de biraz daha büyük tuvalet ve banyo..
Sorucağım şey şudur ki, ben küçük tuvaleti kapattırıp kiler yapmak istiyorum orayı.
Böyle örnekleriniz var mı etrafınızda?
Veya 2 tuvalet olması daha mı rahat dersiniz?
Kendi düşünceme kalsa çok da gerekli değil 2 tuvalet diye düşünüyorum.Orayı kapatıp duvarlara raflar çaktırıp saklanacak konservelerimi, ağır kumanyalarımı veya valizlerimizi, çamaşır makinemizi oraya muntazam bi şekilde koyarız.Rahat olur diye düşündüm.
Ama tabi tecrübe benim için çok önemli, o yüzden sizlere sormak istedim siz olsanız napardınız?
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

eğer kalabalık bi çevreye sahipseniz iki tuvalet kesinlikle işe yarayacaktır kapatmayın derim ama kalabalık misafir gruplarnz yoksa ve kilere koyulması gereken fazla eşyalarınız varsa kiler yapın

herkese merhaba konuya bayadır yazılmamış ama inş.canlanır :)
ben de kısmetse yeni evime taşınacağım şu an yapılıyor evde 1 küçük tuvalet 1 banyo var 1 de yatak odasında ebeveyn banyosu var ve ben burayı yaptırmak istemiyorum yani banyo olarak kullanmak istemiyorum güzel bir kiler yaptırmak istiyorum..yıllardır kiradayım ve evdeki döküntülerden dolapsızlıktan bıtım...

bana diyorlar ki kileri boşver ebeveyn banyosunu yaptır ama aklım almıyor bu banyo çk mu gerekli ki..şimdiye kadar tek banyo yetti..bna kiler lazım..tesisatını hiç yaptırmadan direk kiler yaptırmak istiyorum..kileri olan bayanlar memnun musunuz yoksa ebeveyn banyosu mu??

kiler sart bir eve eski evimde 2.küçük tuvaleti kiler ayamıştım herşeyimi topluyordu. Yeni evimde ebeveyn banyom ve onuda kiler gibi kullanıyorrum ıvız zıvır çok dolu malesef :KK43:

X