Kızlar bnm cildimde büyük sivilce yok denecek kadar az ama kücük sivilceler lekeler kırmızılıklar falan cok yoğun cok rahatsız edici derecede.Önerileriniz var mı varsa gercekten cok mutlu olucam kurtulmam lazım şunlardan:s:S alnmda da isilik gbi seyler var ya ben ne zaman kurtulucam sunlardan
Canım benimde alnımda o tür sivilceler çıkmıştı ben haftada 2 kere fln kil kürü uyguladım.
Kil kürünü 2-3 hafta denersen belki bi sonuç alırsın. Bendeki sonucu mükemmeldi ama cilt tipine göre farklılık gösterirmi bi lemem..*Ayrıca yüzümdeki leke, kızarıklık ve yeni yeni çıkmaya başlamış olan sivilcelerede gece yatmadan önce Avon'un Akne Yok Edici Solüsyonunu uygaladım.Hemen kuruyor zaten.Sabahta yıkadım ve nemlendiricimi sürdüm. :) Tavsiye ederim canım.Şimdiden geçmiş olsun.
Ne zahmeti :) 2 çay kaşığı yeşil kilin içine çamur kıvamına gelene kadar su koyuyorum cildim yağlı olduğu için bazen birkaç damlada limon suyu sıkıyorum ve yüzüme uyguluyorum.. Zaten 10 dk'ya kuruyor. Bende 15-20 dk tutuyorum yüzümde. Direk suyla yıkamıyorum ! Biraz ellerimle ovalıyorum killeri. Sonra suyla yıkıyorum birazda lifle ovalıyorum nazikçe.. Yüzümüde kurulamıyorum cildim yüzümdeki suyu çeksin diye. :) İstersen 2-3 gün arayla, istersen haftada 2 kere uygula. Ben 2 hafta aralıklı olarak uyguladım, sonucu harika oldu. *Umarım yardımcı olur canım.. :)