• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kücük Rabiam bale yapiyor

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
kücük kizim rabia´m balete gidiyor ve bugün ilk defa sahneye ciktilaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
albümlere resim ekliycektim bir türlü olmadi nedense,bende buraya ekliyeyim diye düsündüm... fazla yok hazirlik yaparken cektim sahnedeyken video cektik resime zaman kalmadi , ama cocuklar okadar tatli ve gercekten harikaydilaralkisalkisalkis

cok tatli masallah..
diger kizlar da cok guzeller bu arada :)

oy maaşallah canım yaaa :nazar:

ne güzel bir duygudur bu rabbim herkese yaşatsın opuyorumnanaktan

tesekkürler kizlar , evet orada kizlarin hepsi birbirinden güzeldi , birde dans etmeleri varya :-)

çok tatlı kızın maşallah bunlar rabiaya
127729qz.gif

Ayy Eminem çok tatlı görünüyor maşallah:nazar:
Çok şirin,Allah'ım yüzünü hep böyle güldürsün inşallah..
41 kere maşallah:nazar:

canım ne mutlu,çokda tatlı olmuş küçük kuğu yavrusu gibi maşallah.başarılarının devamına opuyorumnanaktan

Oy sarı çiçeklere ,şekerliklerine bakın
maşallah:)

Küçüklüğümü hatırladım.Ben de bale eğitimi almıştım.zemuszemus
Ne güzel bu konuda eğitim alması.Umarım devam ettirir.Çok güzel olmuş bu arada.Hepsi çiçek gibi.opuyorumnanaktan

evladınla gurur duıymak neguzell bı duygu yaa ıns bendetadarım bu duyguyu masalah dıym :nazar: degmesın mezun oldugu gunlerıde goruruz ınss

Allah razi olsun arkadaslar , evet cok güzel bir duygu gercekten insaallah devaminida getirir

Back