• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük panik atak ?

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
merhaba hanımlar...

herkesin kendince dertleri tasaları mevcut.. ben kendi dertlerimi düşündüğümde kalbimin ritminin hızlandığını hissediyorum böyle soluk alışım hızlanıyor ama en önemlisi sanki kalbim bir kaç parçaya bölünüyor :// nasıl anlatsam bilemedim.. kendime stres olabilecek her konuyu aklıma getirdiğimde hop kalbim devreye giriyor ve atışıyla acısıyla ben buradayım sakin ol diyor resmen... panik atak mı bu? neden böyle oluyor? pır pır eder ya kalp.. onun acı versyonu...

Burda ne psikolog ne dr varsa da size teşhis koyamaz belki panik atak belki de daha başka bişey mutlaka dr gitmek lazım. Önce bi kardiyoloji bişey yoksa psikolog ya da psikiyatri bence

Yanıyor kısmi düşündürdü beni.Mutlaka kardiyolojiye gidin ve gerekirse holter takiyorlar.

merhaba hanımlar...

herkesin kendince dertleri tasaları mevcut.. ben kendi dertlerimi düşündüğümde kalbimin ritminin hızlandığını hissediyorum böyle soluk alışım hızlanıyor ama en önemlisi sanki kalbim bir kaç parçaya bölünüyor :// nasıl anlatsam bilemedim.. kendime stres olabilecek her konuyu aklıma getirdiğimde hop kalbim devreye giriyor ve atışıyla acısıyla ben buradayım sakin ol diyor resmen... panik atak mı bu? neden böyle oluyor? pır pır eder ya kalp.. onun acı versyonu...

benim de buna benzer bir problemim var. sadece kötü şeyler düşündüğümde değil, günün herhangi bir anında oluyor. sebebini ben de bilmiyorum, yakın zamanda doktora görüneceğim.

benim de buna benzer bir problemim var. sadece kötü şeyler düşündüğümde değil, günün herhangi bir anında oluyor. sebebini ben de bilmiyorum, yakın zamanda doktora görüneceğim.
Doktora giden oldu mu bende kalp çarpıntıları yüzünden uyuyamıyorum şu anda daha öncede oluyodu kardiyolojiye gittim ekgsi herşeyi temiz çıktı bugün ilk defa çok stresli bi gün geçirdikten sora düşündükçe arttığını farkedince psikolojik olabiliceğini düşündüm hatta kalkıp yataktan biraz takılınca azaldı sanki hala devam ediyo psikoloğa görünmüş olan var mı? Ne dediler gittiyseniz paylaşabilirmisiniz?

ben doktor vs gitmedim hiç o araar denk geldi hacamat yaptırdım atak içinde iki kürek kemiği arasından yaptı hocamız ve hiç o zamandan beri kalp sıkışması ritim artması vs gibi bir şey yaşamadım.. çok şükür o şekilde geçti benim

Back