Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

Maşallah sübhanallah çok güzel bir bebek. Allah nazarlardan saklasın.
Allah sizi ona, onu size bağışlasın inşallah.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.

Gözümüz aydın hürremim, şimdi cicileri hayırla sağlıkla kullanma zamanı inşallah.
Sersoydan aldık haberini çok sevindik.

Siz hala tek bedende çift yüreksiniz.
O sadece dünyaya geldi...
Allah bağışlasın..

Rabbim tüm evlat sahibi isteyenlere hayırla sağlıkla nasip inşallah...

maşallah Allah nazarlardan saklasın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş. Rabbim en kısa zamanda bizleride mucizelerimizle sevindirsin..:Saruboceq:

hürremcim ne güzel b hikaye bu.çok duygulandım maşallah canım çok sevndm Allah analı bablı buyutsun ve darısı başımıza..çok tatlısınız öpüorum..:)maşallah

ya hamilelik öncesi hikayen bana çok benziyor, okurken kendimi yaşadım sanki yeniden, bebeğinle nice mutlu yıllara inşallah, ömrü uzun olsun, kendi gibi bahtı güzel olsun, olsun deyip de dilediğiniz ne varsa sizin olsun, çok sevindim çok Şeniz

nasıl duygulandım anlatamam hıkayenı bılmıyordum rabbım demekkı ol dıyınce oluyor.ınsallah ısteyen herkese bızlerede bu bebısten nasıp eder amın.ınsallah hayırlı,saglıklı ,basarılı,talıhı güzel bır bebek olur.amın.

dün hikayeni okuyamamıştım şimdi baştan sona okudum
ve nasıl duygulandım anlatamam tüylerim diken diken oldu senağlamahele o testte
çift çizgiyi görüp inanmamışsınız ya ürperdim resmen :ecrin_bebek:
allahım dedim ya sen çok büyüksün bende 4 yıldır bekliyorum
anlattıklarından çok etkilendim şuanda duygusallıkta var üzerimde
garip bu duygular anlatılmaz yaşanır bilirsin
sonrada minik mucizenin hayata gelişi yani düşünsene
allaha inanmayan kafirdir nasıl oluyo dimi
bide çantayı hazırlamamış olman beni şaşırttı açıkçası çünkü sen
okadar titizleniyordun ki eksik bişe olmasın die :)kaydirigubbakcemile
ama olsun nasıl yaptınız çanta işini arkadan eşin falan mı getirdi gerekli malzemeleri ?

armağanım canım benim....
çok tatlısın....
amin inşallah bitanemm.....:Saruboceq:

canım gözlerim doldu okurken çok duygulandım inan minik meleğini allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar gözün aydın

çok teşekkürler tatlım benim.. elden geldiğince ağlayarak yazdım hikayemi....o günleri tekrar yaşadım.. rabbim herkese nasib eder inşallah...:Saruboceq:
amin inşallah...

oyyyyyyyyyyyy... sersoyum ağlattın beni...
canımsın biliyorsun dimi...?
AMİN İNŞALLLAH ....
RABBİM SENİNDE GÜZEL YÜREĞİNE GÖRE VERSİN...
sende bizim içim çok özelsin.. seni çok seviyoruz...İYİKİ VARSIN....Şeniz

yaaa hulicim o benim minik mucizem....
elden geldiğince doru cümleleri kullanıp duygularımı ağlayarak yazdım.. çok zor günlerdi..
RABBİME şükürler olsun sağlıkla kucakladım bebeğimi.. DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…