- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
çok teşekkürler boncuğum benim.....AMİN İNŞALLAHHHHHHH....:Saruboceq:
RABBİME şükürler olsun....:Saruboceq:
darısı başına olsun inşallah..:Saruboceq:....canım benim....:1hug:
hürremim:asigim:
Rabbim çok büyük senin o temiz kalbine göre vermiş:asigim:
Allah sana ve eşine bağışlasın deniz nisanı
Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun inşallah:Saruboceq::asigim:
gözlerim doldu okurken...gerçekten mucize gibi olmuş...
allah sağlıklı uzun ömürler versin...muhteşem birşey annelik...
a.s.
canım ne gzüel anlatmışsın yaşladıkalrını duyuglarını.. ben seni takip edenlerdendim.. ilk hamile haberini aldığımda çokkkkk sevinmişitmmm.. bak ne güzel şimdide kucağına bile aldın meleğini.. maşhh ne de tatalı bişi o öyle.. darısıda inş bizlere aminn..güle güle büyüt canım..sağlıkla analı babalı..
canım gözlerim doldu okurken çok duygulandım inan minik meleğini allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar gözün aydın
Alevcim hikayeyi okurken bir filmi başa sarıp izlemiş gibi oldum.. çok duygulandım.. senağlama
Senin ve yavruların için dularımı hiç eksik etmediğimi bilemeni isterim.
Allahım sizleri bildigim ve bilmedigim tum kötu seylerden korusun, ve size herşeyin helalinden iyisinden guzelinden ve hayırlısından vermeyi nasip etsin insallah... guzel Allahım, seni sevindirdiği gibi tum evlat hasreti çeken kullarınıda sevindirsin. :Saruboceq:
senin ve nisan ın benim yanımda çok özel bir yeriniz var.. biliyorsun yaşadığın zorluklarla Rabbim bir tek seni sınamadı, seninle birlikte benide sınavdan geçirdi.. dilerim alnımızın akıyla çıkmışızdır. :a015:
maşşallah canım allah nazarlardan korusun sağlıklı ve güzel günlerde büyt evladınıa.s.
allahım analı babalı saglıkla buyutsun ınsallah :ecrin_bebek:
allahım analı babalı buyutsun tüm isteyenlere versin inşallah. ammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canim benim ya resmen okurken duygulandim gözlerim yasardi
bu kadar cok bebek istegi olupta zorluk cekmek ne kadar zordur kesin onu resmen yasatarak yazmissin
allahima sükürler olsun ki sana minik mucizeni verdi
allahim insallah anali babali büyütmeyi nasip etsin
cok sevndim senin adina, bebegininde maasallahi var allah nazardan korusun cooook tatli