küçük mucizeler dükkanı DEBBIE MACOMBER

UgurBocugu

CEYİS BAKANI:)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
68.594
17
308
gerçkten hayattan birşeyler bulabileceğınız kitapben beğeni ile okudum 4 kadının hayatının anlatıldığı kitapta gözlerınızın dolacağı anlar olacaktır emınım
ve yazarın 2.kitabı bir yumak mutluluk onuda aldım okur okumaz sizlere bilgi verırım ama kesınlıkle okunacak kitaplar arasında olduğuna eminim

Benimde çok beğenerek okuduğum kitaplardan biri...Bir yumak mutluluk'u küçük mucizeler dükkanı kadar beğenmedim :26:

bende cok begenerek okudum.
şimdi 3.sü cıkmış bunların devamımı bilmiyorum ama adı ''bahcemde yeseren umutlar''

inanın kitabı 5 günde bitirdim hatta daha dün bitti cuma günü başlamıştım şimdi anneme verdim o okuyo.. harika ve ötesi bir kitap çok etkisinde kaldım ya ve bazı bölümlerinde oturup ağladığım olduu kesinlikle okunması gereken bir kitap herkese tavsiye ederim... en kısa zamanda ikincisini alıcam

Küçük Mucizeler Dükkanı; psikolojik, gerilim, polisiye tarzı kitaplardan sonra bir fincan kahve ile kafayı dinlendirmek için okunabilecek sade, kolay bir kitap. Şu anda da devamı olan Bir Yumak Mutluluğu okuyorum. O da birinci gibi sadece dükkan sahibi aynı karakter. Diğer karakterler yerine 3 yeni karakter olaya dahil olmuş.

ben bu kitabı çok duymuştum arkadaşımın annesi çok iyi bir kitap dedi ve okumam için bana verdi sağolsun =) yeni başladım bitirince yazarım yine =)

ben bu kitabı çok duymuştum arkadaşımın annesi çok iyi bir kitap dedi ve okumam için bana verdi sağolsun =) yeni başladım bitirince yazarım yine =)

çok severek okuduğum bir kitaptı elimden bırakamadım

herkes kendinden biraz da olsa izler bulabilir

elimden bırakamadan okuduğum kitaplardan kesinlikle tavsiye ederim herkes kendinden bişeyler bulabilir diye düşünüyorum. bir yumak mutluluğu aldım yakında ona başlıycam bakalım o nasıl

bende cok begenerek okudum.
şimdi 3.sü cıkmış bunların devamımı bilmiyorum ama adı ''bahcemde yeseren umutlar''

devamı cnm
almadım okumadım henuz ama kıtapcıda arka sayfasında bıraz özete göz attım

her ikisini de okudum.Fazla düşünmeyi gerektirmeyen okurken dinlendiren kitaplar.üçüncüsü bahçemde yeşeren umutlar,farklı konuyu işliyor.Ama en sonunda dördüncü kitaba bağlamışlar.Yani küçük mucizeler dükkanına dönüştü sanırım..

insanı dinlendiren çok temiz bir kitap, huzur verici.. yormuyor sizi okurken, içinizi rahatlatıyor... beğenerek okuyorum seriyi...

Benzeer şeyler yaşadığım için carol ve eşinin bebek konusundaki hayalkırıklıkları beni defalarca ağlattı kendimden birşeyler bulduğum güzel bir kitap....

ben4.kıtabınıda okudum
mucizeler dükkanına dönüş
yazrın kıtaplarına yetişmek mumkun değil sanrım 5.kıtabıda cıkmış nette yok ama son kıtabın arkasında özet var bı kıtapcıyı anlatan ve olayı mucızeler dükkanına bağlayan
her kıtabı cok hoş cok beğendımm duygulandım sıkılmadan bıtırdım

2. kitabı okudum o da güzeldi fakat 3. artık biraz sıkar gibime geldi, çünkü seri kitaplar genelde bende sıkıcı bir etki yaratıyor.....

Bu kitap serisini almayı düşünüyorum ama sanırım 4 kitap bu seri ve isimlerini sırasıyla yazabilecek olan var mı

1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2-Bir Yumak Mutluluk
3-Bahçemde Yeşeren Umutlar
4-Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…