• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük mucizeler dükkanı DEBBIE MACOMBER

1 haftada bıtırdım kıtaplarımdan bırısı rafımda yenı bı kıtabım daha oldu vede cok severek okudum ınsan okuyunca kendını koyuyor yerıne ılakı bı karaktere kendını benzetıyor ben mesela kendımı ısmını unutum ama bebek sahıbı olamayan cıftın yerıne koymusdum cok zordu en sonunda aglamısdım

son kitap ''Yeni Başlangıçlar Mevsimi'' , gül limanı oteli diğer serinin ilk kitabı onunda 2. si çıkacak diye duymustum ama bilmiyorum çıktı mı?

bu serinin 4.sundeyım.Elımden bırakamıyorum.Çok samımı ve akıcı yazılmıs.Bu kıtabı okuyunca aklımdakı butun kotu dusunceler gıdıyor ve daha pozıtıf oluyorum.Kısısel gelısım kıtaplarından 1000 kat ıyı.Debbie ye tesekkurler.

güzel bir kitaptı beni çok fazla etkilemese de kitabın son sayfalarında gözleri dolduran satırlar vardı ....

Serinin bütün kitaplarını okudum. İlk kitabın tadını diğerleri vermedi ama hepsi aynı sadelikte ve tavsiye edilebilir kitaplar.

ooo benim kitabiiimm :D
bu serinin hastasiyim .. müthis bir kitap .. elimde olsa gidip Debbie hanimin ellerinden öpücem o derece yani :128::116::112:

Back