• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük meleğime kavuştummmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
:teytey::teytey::teytey: kızlar artık meleğim kollarımda.pazartesi günü doğum yaptım.:emir_bebek: nisa melis artık yuvamızda.... :nazar::nazar::nazar:

Allah analı babalı buyutsunn nasıl bır doğum gerçekleştırdın doğum hıkayenı bızımle paylaşırmısın
darısı başımıza

gecmıs olsun canım darısı basımıza.umarım dogum hıkayenı bızımle paylasırsın.bu arada normalmı yoksa sezaryanmı yaptın dogumunu

gözün aydin canim gecmis olsun Allah saglik sihhat versin darisi bizim basimiza insallah....

allah analı babalı büyütsün inşallah..bebişine güzel kaderler yazsın..

geçmiş olsun canım,analı babalı büyüsün,hayırlı evlat olsun inş.

Canim Geçmiş Olsun. Allah Uzun ömürler Versin. Anali Babali Büyüt Meleğini, Darisi Başimiza Inşallah.

Allah Anali Babali Büyütmeyi Nasip Etsinn Canimm.......
Nasildi Doğumun Zormuyduuuuuuuu
Anlatsana Azcik

Allah ım analı babalı büyütmeyi ,hayırlı evlat olmasını nasip etsin....

ALLAH sana bağaşlasın yavrunu olmayanlarada nasip etsin kazasız belasız büyüt inşallah

allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin senin v eailenin ve tabikide bebeginizin ömür uzun ve bereketli olsun inşaallah darısı bize amin

Kızlar çok sağolun drısı sizlerin başına .. Allahım inşaallah sizlerin yavrularınada hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğumumu epidural sezeyan istemiştim.Nisa melisin doğum anını görmek için ama yapılan tahlillerde trombosit oranın düşük olduğu için doktorum genel olmasına karar verdi.Sabah 8 de hastenede olduk ameliyat hazırlıkları,9:10 da ameliyathaneye alındım.9:20 de meleğim aşağıya indirilmiş ben ayılmaya başladığımda yatağımdaydım kalabalık ve bebeğimin ağlama sesini duyuyordum. ve hatırladığım sayıklar gibi iyimi diye üst üste sormalarım. sonunda kızımı kucağıma aldım. İşte o duygunun kesinlikle yeryüzünde tarifi olamaz.Sezeryandan sonra ağrı pompası takıldı kızlar ve ameliyat olduğumu bile anlamadım.sezeryan olucaklar doktorlarıyla ağrı pompasını konuşsunlar müthiş rahatlık ağrı hisstemiyosun.Sizlerin de allah yardımcısı olsun

Allah analı babalı büyütsün insallah. Allah hayırlı etsin insallah darısı tüm isteyenlerin başına. Sağlık ve sıhhatle büyütürsün insallah.:nazar:a.s.

hayırlı uğurlu şansı bol olsun canım çok sevindim

gözün aydın canım :nazar:allah analı babalı büyütsünŞeniz

Allah Anali Babali Büyütsün Canim Gözün Aydin Darisi Bizlerin Başina

canım gözünüz aydın. küçük meleğiniz hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun İnşallah.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

Back
X