• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40+3 hafta olup hala doğuramadım😪

Şey yap diz çöküp biraz rahat dizlerin aralıklı olsun, yer siler gibi hatta sil, öne arkaya öne arkaya eğil doğrul, merak etme anlaşılıyor, ben de ilk dogumda ebe dedi odanda takıl biz gelip muayene edeceğiz ebeye odada dogursam anlamazsam dedim anlarsın anlarsın dedi doğum anim geldi anladım diyebildim sadece kadına 🤣🤣 merak etme artık eli kulagindadir, benim düzensiz sancılarım 36.haftada başladı 40+6da doğurmustum, sağlıcakla kavusursun inşallah, otur kalk koltuğa otur kalk olabildiğince destek alma, yapabilecek sen biraz yürü, evde de düz değil sağa sola adım atarak çapraz dans eder gibi yürü kaslarin açılsın biraz,
Yaa sizin de erken başlamış bende anlarım inşallah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağolun doğum hikayenizi paylastiginiz için 😊 etrafımda hep sezeryan olunca 😅

Yaa sizin de erken başlamış bende anlarım inşallah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağolun doğum hikayenizi paylastiginiz için 😊 etrafımda hep sezeryan olunca 😅
Ay sorma annemi de aradım ben doguruyorum gelmedin yetisemezsen diye o Uşak'ta ben İstanbul'dayım annem apar topar geldi iki saat sonra çıktı yola kız bekle bekle doğmaz bekle bekle doğmaz sıpa 40+6da doğdu annemde her gün başımı yedi çok güzel dogurdun aferin diye, trip yapıyordum ya yetisemedin diye 🤣🤣

Ay sorma annemi de aradım ben doguruyorum gelmedin yetisemezsen diye o Uşak'ta ben İstanbul'dayım annem apar topar geldi iki saat sonra çıktı yola kız bekle bekle doğmaz bekle bekle doğmaz sıpa 40+6da doğdu annemde her gün başımı yedi çok güzel dogurdun aferin diye, trip yapıyordum ya yetisemedin diye 🤣🤣
Benim de 37 haftadan beri ntsde ağrı çıkıyor ha geldi ha gelecek annemler kayınvalidem doğuracam diye beklediler hep yanımda 40. Haftayı Bulduk hatta en sonki ntsde ağrım yüksek çıktı hemşire ağrın var hissediyormusun diyor ama ben hissetmiyorum hiç 😅😅

Benim de 37 haftadan beri ntsde ağrı çıkıyor ha geldi ha gelecek annemler kayınvalidem doğuracam diye beklediler hep yanımda 40. Haftayı Bulduk hatta en sonki ntsde ağrım yüksek çıktı hemşire ağrın var hissediyormusun diyor ama ben hissetmiyorum hiç doğur artık diyorlar

Back
X