küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

nasıl duyulmasın ki olay kulaktan kulağa kulaktan kulağa gidecek duyulacak. herkes duyacak... duymuşlardır bile bütün mahalle.meraklıda bir toplumuz.polis felanda gelince öğrenen öğrenmiştir olayı.

dünya da böyle olaylar çok daha beterlerini yaşayanlarda var...

allahım büyüksün sen . böyle insanlara akıl ver fikir ver. tez zamanda canlarını al böylelerinin.

aslında anne olarak bizlere çok iş düşüyor. çocuklarımızın bir yabancıyla kadın erkek farketmez asla konuşmamasını dediklerine inanmamasını öğretmeliyiz.
yabani olsunlar en iyisi. tanımadığı insanlardan şeker çikolata vb. şeyler almasınlar.

.................. dondum kaldım dicek lafım yok keşke içimdekileri ifade edicek bi kelime olabilseydi..

Sadece yabancıdan değil,gerektiğinde amca,dede,dayıdan da korumak lazım...Dedem demek istemiyorum ama o adam da benim kuzenimin ,yani kendi öz torununun hayatını mahfetti...O adam öldükten 30 yıl sonra kuzenim açıkladı bunu..Şimdi 40 küsur yaşında evli çocuklu bir kadın ama şu an psikiyatriste gidiyor...

genelde hep idama karsiyim cünkü hic kimse böyle bir aci ölümü hak etmiyor... ama bu tecavüzcülere ilk önce iskencenin alasini yapip sonrada ipe götürmek lazim.... pislikler...

Evet arkadaşlar en önemli nokta bu çocukları eğitmemiz lazım. Kesinlikle kadın erkek tanımadığın insanlarla konuşmayacaksın, onlar sana şeker çikolata vericem dese bile almayacaksın, babanın veya annenin arkadaşıyım beni o gönderdi seni almaya dese bile arabasına kesinlikle binmeyeceksin ve tanımadığın insanlar seni bir yere çağırırsa kesinlikle gitmeyeceksin diye öğretmeliyiz.

Çevrede kamera kayıtları vs. var mı acaba?

plakayı öğrenseler,

annede göz göze geldiğine göre, büyük bir ihtimalle kısa sürede yakalanacaktır, inş.

canım ben bu yazdığını başka bir konuda okumuştum ve çok üzüldüm.
inanmıyorum ya insan kendi akrabalarından da uzak durmalı.

Allahım korusun böylelerinden; evlatlarımızı,bizi,cümlemizi..
Eziyetle idam edeceksın böylelerını kı,ıbret olsun..

Yavrum benım ya,nasıl kendıne gelecek ..al iste!Hayatının gecen hergününün altı de$ildigin de, altından bu travma çıkacak ..

allah cezasını versin böyle pisliklerin bu dünyada yaşamaya hakkı yok bu mahlukların
ne günlere kaldık yarabbim
inşallah kız çabuk toparlanır ruhunda derin yaralar açmaz bu olayne diyeceğimi bilemedim

yatacak yerleri yok bu pisliklerin allah belalarını versin..

Çevrede kamera kayıtları vs. var mı acaba?

plakayı öğrenseler,

annede göz göze geldiğine göre, büyük bir ihtimalle kısa sürede yakalanacaktır, inş.

yakınlarda okullar var illaki birinin kamerasına takılmıştır araba.arabanın tarifinide yapmış görenler.

anne görsem hemen tanırım diyor
nasıl unutsunki

canım ben bu yazdığını başka bir konuda okumuştum ve çok üzüldüm.
inanmıyorum ya insan kendi akrabalarından da uzak durmalı.

Anne izin vermiyorsa amcası bile gel dese gitmemeli çocuk...Bazan uzaklarda aramamak lazım düşmanı...Burnumuzun dibinde olabiliyorlar malesef.... Ayrıca çocuk annesine muhakkak anlatabilmeli..Söylediği zaman kulak vermeli..Şakadır,yanlış anlamışsındır vs denilmemeli..Çocuklar bu konuda asla yalan söylemezler...

sırf bu yüzden bunun gibi pislikler yüzünden hadım yasasının yürürlüğe girmesini doğru buluyorum bunları hadım ediceksin iğrenç insan ya bir avuç yavrudan ne istedin bu kadar mı nefsin köreldi herkesin çoluğu çocuğu var vallahi dışarıya adım atmaya korkar olduk ben bu kızımı nasıl güvenip okula sokağa bırakayım allah ıslah etsin bunları:26:

Allahın belası pislik köpek.. İçim acıdı resmen ya.. Ders olsun diye bir tanesini assalar devamı gelir mi acaba...

bu ve bunun gibi yaratıkları yakalayıp tıkacaksın hapishaneye.orada tecavüzcülere neler yapıldığını gayet iyi biliyoruz!!bilmem caydırıcı olur mu ama aynısı kendi başlarına gelirse belki o zavallı tecavüz mağdurlarırın ne yaşadığını anlarlar.bir de bu iğrençlikleri yapıp da sonra "psikolojisi bozuk" olayına sığınmıyorlar mı vallahi öldüresim geliyor!!!

Allahım ne kadar zo... rabbim hepsine sabır versin inşallah o küçük masum yavrucak da hemen atlatır bunu...

kesinlikle çocuklarımı herkese iyilik yap yardım et diye yetiştirmeyi düşünmüyorum...sana yaklaşan yabancıdan kaç diye yetiştiricem.. eskiden annelerimiz hep demez miydi sana şeker vemrek isteyen bile olsa alma diye.. arkamızdan gelen kişiden bile tırsar koşardık eve..

böyleleri idam edilsin dediğin zaman ''ama insan hakları vikvikvik'' diyolar ya, bu kız insan değil mi? ya onun hakları?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…