- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
aslında anne olarak bizlere çok iş düşüyor. çocuklarımızın bir yabancıyla kadın erkek farketmez asla konuşmamasını dediklerine inanmamasını öğretmeliyiz.
yabani olsunlar en iyisi. tanımadığı insanlardan şeker çikolata vb. şeyler almasınlar.
aslında anne olarak bizlere çok iş düşüyor. çocuklarımızın bir yabancıyla kadın erkek farketmez asla konuşmamasını dediklerine inanmamasını öğretmeliyiz.
yabani olsunlar en iyisi. tanımadığı insanlardan şeker çikolata vb. şeyler almasınlar.
Sadece yabancıdan değil,gerektiğinde amca,dede,dayıdan da korumak lazım...Dedem demek istemiyorum ama o adam da benim kuzenimin ,yani kendi öz torununun hayatını mahfetti...O adam öldükten 30 yıl sonra kuzenim açıkladı bunu..Şimdi 40 küsur yaşında evli çocuklu bir kadın ama şu an psikiyatriste gidiyor...
eski mahallemde ki bir komşumuzun kızının başına gelen korkunç olayı anlatmak istiyorum.ben şok oldum.çok üzüldüm ve ağladım.
olay bir apartmanda geçiyor. 7-8 yaşlarındaki kız annesinden izin alarak.evinin bahçesinde oynuyor.anne mutfakta yemek yapmakla meşgul.
kız oyun oynarken evin önüne bir servis arabası yanışıyor küçük kızı oynarken görüp yanına geliyor. kıza tamir için felan geldiğini ve çatıya çıkması gerektiğini ve birde orada fotoğraf çekinmek istediğini küçük kıza söylüyor. kızda tamam çekerim diyor. çatıya çıkıyorlar.....
(nasıl yazacağımı bilemedim hepinizden özür dilerim yanlış bir kelime kullanırsam)
pislik adam kızın ağzını tutuyor ve oradan tecavüz ediyor ve kızın ağzına boşalıyor.
kız tabiki bağıramıyor çağıramıyor yardım isteyemiyor.
sonra kıza cinsel organından tecavüze kalkışıyor. ama kız pantolanunu çom sıkı tutarak indirmiyo.
ve bu aşşağlık pislik adam kızın cinsel organını ıssırıyor.kız büyük bir acıyla Anneciiimmmmmmmm diye bağırıyor.
kızın anneside kızına sesleniyor adamda hemen kaçıyor kaçarken kızın annesiyle yüzyüze geliyor. kadın yukarı biryere tamire geldiğini zannediyor adamın.
kızı aşağıya doğru iniyor.kız korkmuş ağzı köpük dolu.aşağı taraf kanlı ...
kendinden geçiyor kız bayılıyor doktora felan götürdüler adli tıp raporu felan çıkarıldı. kız psikoloğa gidiyor. adam aranıyor.
o küçük kızı düşünüyorum kaç gündür nasıl atlacak bunu nasıl okula gidecek...nasıl okuyacak..nasıl yemek yiyebilecek....
allahım sen çocuklarımızı koru.ne yazacağımı bilmiyorum.bu aşşağılık adama söyleyecek sözüm çok ama yazamıyorum buraya işte..
çocuk dünyaya getirmekten korkuyorum bu dünyaya ....çocuğumu koruyamamaktan korkuyorum
Çevrede kamera kayıtları vs. var mı acaba?
plakayı öğrenseler,
annede göz göze geldiğine göre, büyük bir ihtimalle kısa sürede yakalanacaktır, inş.
canım ben bu yazdığını başka bir konuda okumuştum ve çok üzüldüm.
inanmıyorum ya insan kendi akrabalarından da uzak durmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?