Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 480145 Eki Görüntüle 480144 Eki Görüntüle 480146 Eki Görüntüle 480147
canım ben kız çocuklarına bu tarz avizeleri yakıştırıyorum....ama senin fikrin nedir nasıl bişey istersin onu bilmiyorum...biraz detay belirtsen daha çok ve net yardımcı olurduk....birde perde düşünüyorum demişsin ama nasıl bi tarz...onuda belirtirsen iyi olacak canım...haliyle perde çeşidi çok model model renk ve desenlerde.... rastgele bikaç resim seçip koymak istemedim şimdi kafan karışmasın...biraz ne tarz istediğini belirt canım...mesela halının resmini de koyarsan iyi olur...halıyı görmeden perde uyumunu yakalayamayız... aynı tonlarda olursa çok şık olacaktır bence...halıyı görsek...
bence mobilyan falan beyaz olduğuna göre her renk sade hatta cıvıl cıvıl şeyler her şekilde uyacaktır yani sen buraya simsiyah perde lambada koysan şekl dşzayn olarak yine güzel duracaktır. o yüzden hosuna giden ne renk ve model varsa onu secebilirsin demeliyim..ama yine bence perde ve lambanın bir örnek olmasına en azından aynı renk olmasına özen göstermelisin aynı olursa daha iyi olur derim..tabi halı renginide bilmek lazım halı beyazsa bu dediklerim uygun olur bence.. halı beyaz değilde farklı bir renkse halının renginde perde ve lama secmen guzel olurdu ..
ben geçen gördüm perdecide kelebekli zebra perde çok hoş duruyordu düşündüm takıma tarz olarak yakışmayacak diye almadım çünki takım zaten eski model ne yakışır diye fikir soruşum bundan çıkamadım işin içinden inan dolapkulplarını bile bayağı araştırdım birşey bulamadım en sonunda bu şekil bıraktım halısıda resimde serili duruyor yakınlaştırınca dikkatli bak...
ben geçen gördüm perdecide kelebekli zebra perde çok hoş duruyordu düşündüm takıma tarz olarak yakışmayacak diye almadım çünki takım zaten eski model ne yakışır diye fikir soruşum bundan çıkamadım işin içinden inan dolapkulplarını bile bayağı araştırdım birşey bulamadım en sonunda bu şekil bıraktım halısıda resimde serili duruyor yakınlaştırınca dikkatli bak...
canım takımın eski tarz değil bence...gayet modern olmuş boyanınca inan yeni tarz bi havası var ben çok beğendim... yani tarzı eski diye düşünerek alacağın aksesuar perde falan bunlarıda eski tarz düşünme sakın...beyaza her renk gider bence.... perde olarak pembe kelebekli çok yakışır keşke alsaydın..zaten beyaz ile pembe çok tatlı bi ortam yaratacaktır...su yeşili gibi renkler bence hoş olmaz vazgeç derim ben...pembeyi düşün veya narçiçeği de olur...birde fuşya çok yakışıyor kız çocuğu odalarına... halıya dikkat etmemişim canım oda düz renk olunca tamam zaten fazla stres yapmaya gerek yok...uyup uymama sıkıntın yok ki..senin bu odaya ne yapsan uyar canım hiç düşünüp kafanı patlatma vallahi... bu renkleri düşün...perde olarak tek tülmü düşünüyorsun yoksa fonlu mu istiyorsun...eğer fonlu düşünüyorsa tül sade olmalı fazla desen olmaz...yani öyle çiçek böcek olmamalı çünkü fonların manası kalmaz...bence fon düşünüyorsan eğer, tül sade uçuk pembe olsun, yanlardaki fonlarda pembenin şeker tonu olsun, kelebek gibi böcek gibi desenlerde zaten o tonlarda olur...:) ayyy çok hoş bişey canlandı gözümde.... valla heveslendirdin beni fazeycim..bu söylediğim perde tarzını bi düşün canım...inan çok şık olacak..güven sen bize..:)
daha önce ki halini merak ettim bende bu hali çok güzel olmuş,
canım birazda kızının fikrini al derim ona sor o beğensin perdesine
avize yide ona uygun alırsın
yapı marketlerde uygunlar oluyor
güzel güzel uyusun kızçen
ne bileyim hani eski model olduğu için modern şeyler sırıtmasın dedim yarın ben ikeaya yakınım mağazanın içinde english home var oraya bakayım perdeye falan senin yazdıkları okuyunca bende heveslendim dur bi tabikii size güveniyorum güvenmesem beni tanırsın resim koyarmıyım buraya
sen ikeadan fikirleri edin bize yaz canım, bizde ona göre neler yapabiliriz bi bakalım...kolay gelsin canım öptüm ben kçaıyorum..
![]()
emzikleri olmayaymış bu avize güzelmiş. rengi de tarzı da hoş bence bunun. su yeşili de güzel olur, bu ton pembe de, lila ve pudra rengi de. kız çocuğuna gider hepsi.
country sevmiyorum diyosun ama bu mobilyalar tam country valla :))
boncuklu simli şeylerle avangarda da çevirebilirsiniz ama daha 2.5 yazında çocuk için gerek yok bence ilerde genç kız olunca ister belki o tarzı.
english home'da çok tatlı bir mavi ve çok tatlı bir pembe üstüne beyaz melekli bir perde var. onun pembesi aklıma geldi direkt odayı görünce. şu an kafam kazan gibi de eğer country tarza dönerseniz güzel örnekler ekleyebilirim buraya.
bir de fatih kıral'ın dekorasyonlarına bakın derim onun çocuk mobilyaları da sizin mobilyalara benziyor.
ne güzel işte beyaz olması.. her renkle uyar..isterseniz rengarenk yapın... ayrıca hiç eski model değil, gayet de modern bir takım..
ben tam bir çocuk odası hastasıyımdır... 26 yaşımdayım ama odam 3 yaş odası gibidir.. remini bulursam eklerim..
bu arada şu oda mesela benim en çok sevdiklerimden.. renk uyumları harika:
Eki Görüntüle 480209
yeşil pembe de çok uyumlu beyazla..
Eki Görüntüle 480211
pencerenin konumu büyüklüğü nasıl bilmiyorum ama bu perde de çok hoş bence..
Eki Görüntüle 480212
bir de duvarlara ya da mobilyanın üzerlerine böyle papatyalar yapıştırabilirsiniz..
Eki Görüntüle 480213