Küçük kız suyun içinde mi dışında mı?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

Sosyal medya yeni bir tartışma ile karşı karşıya. Reddit'te sayfalarca tartışılan ama bir sonuca bağlanmayan fotoğrafın sırrı ne? Kiminin saçlarının kuru olduğunu iddia ediyor ve dışında diyor, kimi ise baloncuklardan referans alıyor ve içinde diyor. Bazıları ise kimin kızı olduğunu merak ediyor!

Küçük kız suyun içinde mi dışında mı? Sosyal medya tartışmaya dünden razıyken bu fırsatı da kaçırmadı ve sayfalarca konuşmaya başladı bile. Şimdi de nerede çekildiği bilinmeyen küçük bir kızın fotoğrafı viral oldu. Fotoğraf görenleri sadece ikiye ayırdı. Küçük kız suyun içindeyse gölgesi nerede, dışındaysa baloncukların orada ne işi var?

Fotoğrafı çeken makina mı suyun içinde, ya da bu fotoğraf baştan aşağıya bir foto montaj mı ne dersiniz?

Daha önce de arkadaş arasındaki anlaşmazlık sonucu bir elbiseni ne renk olduğu sorusu dünyaya yayılmış ve sosyal medyada yer yerinden oynamıştı.

Bence dışında.içindede olabilir ama.bilemedim

suyun dışında görüyorum.
sadece ayakları içinde
kız suyla oynadığı ıcın baloncuk olmuş gıbı geldi:)

Dışında. Suyun içinde olsa kızın saçları öyle olmazdı. Fotoğrafta kuru gözüküyor gayet

Dışında dışında. İçinde olsa saçındaki pelik sudan havalara kalkardı ama aşağı salınmış bi şekilde

Disinda tabi. O baloncuklari, ellerini kullanarak suyu cirptigi icin olusmus. Su altinda hissetmedim hic.

Suyun dışında.
Su sadece ayakbileği hizasında(sol ayak bileğine bakınca belli oluyor), elleri ile suya vurarak suyu etrafa saçmış, kabarcık gibi görünüyor.

Kız dışarı da sadece ayakları içerde oynarken su sıçramış baloncuk gibi görünüyor.

Tabikide disinda saclarin durusuna baksaniza sac suyun icinde boyle sabit durmaz ki

Bu resim niye bu kadar olay oldu anlamadım çok net göz yanılacak bir durum yok ki.

o elbise farklıydı herkes farklı renk görüyordu ama bu normal bir fotoğraf.

Bariz dışında bence.. Baloncuk dedikleri sıçrayan sular.ayakları suyun icinde yalnızca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…