Otobüsten indim eve dogru gidiyordum.mahallenin başındaki çöp koyteynırın yanında komşumun kızını gördüm.gözlerim birden bugulandı.acaba ne arıyoduki o çöpün yanında,sordum,hemen koşa koşa eve kaçtı.çok utanmıştı çünki.daha öncede babası küçük kızı benim evime ekmek parası için göndermişti.aslında amacı adamın sigara parasıydı.tabi ben inanmadıgım için para verirken tereddüt ettim.baban bu parayı sigara aldırmak içinmi istiyor kızım dedim.gözlerini hiç yerden kaldırmadan kardeşlerimin ve benim karnımız çok acıktı, annem yemek yaptı ama ekmek alacak paramız yok dedi.tamam dedim ben sana bu parayı vercem sende ekmekleri alıp geleceksin bende ekmekleri görecegim dedim.amacım o adamın küçük kızın elinden o parayı alıp sigara almasını engellemekti.çocukların karnını doyurmaktı.kız parayı alınca o kadar mutluyduki,en azından bu akşamda karınları doyacaktı.bakkaldan geldigini gördüm ekmeklerde elindeydi. çok huzurluydum.mutluluktanmı desek o küçük kızın çaresizliginemi desem gözlerimden akan yaşları sildim ve huzurla o akşam yemegimi yedim.peki diger akşamlar ne yapacaklardı....7 kardeşten sadece 1 tanesiydi küçük kız.ayrıca şu an annesi yine hamile.çalışmayan, sadece çocuk yaptırmaktan başka becerisi olmayan yaramaz adamın teki küçük kızın babası.kendi zevkleri için karısını her sene hamile bırakan bu adamın çocuklarına yaşattırdıkları umarım yanında kalmaz.
Küçük kızın annesine gelince her sene çocuk dogurunca marifet sayıp etrafına hamile haliyle nispet yapıp evlatların gelecegini düşünmeyen cahil bir kadın.ben elimden geldigince yardım ediyorum.ama sadece çocuklar için.onlar, hiç bir günahı olmayan yanlış anne babadan olma melekler.Allah yardımcıları olsun....senağlamasenağlamasenağlama
Küçük kızın annesine gelince her sene çocuk dogurunca marifet sayıp etrafına hamile haliyle nispet yapıp evlatların gelecegini düşünmeyen cahil bir kadın.ben elimden geldigince yardım ediyorum.ama sadece çocuklar için.onlar, hiç bir günahı olmayan yanlış anne babadan olma melekler.Allah yardımcıları olsun....senağlamasenağlamasenağlama