• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Küçük kardeşim ilişkiye girmiş hus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aleynas10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
24
3
1
25
Küçük kardeşim erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş boşalma. Yok içeri girme yok zari yırtık değil
şey
Bide adetten önce yani yumurtalıkları aktif değil
Sürtunme parmakla oynama bide somurma olmuş sürtünme sırasında Bosalma yok içeri de girmemis bitek sürtünmeden önce çocuğun boxerde 1 damla bile değil ıslaklık varmış hamile kalma riski varmı ağzına sicicam şimdi bunun

Küçük kardeşim erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş boşalma. Yok içeri girme yok zari yırtık değil
şey
Sürtunme parmakla oynama bide somurma olmuş sürtünme sırasında Bosalma yok içeri de girmemis bitek sürtünmeden önce çocuğun boxerde 1 damla bile değil ıslaklık varmış hamile kalma riski varmı ağzına sicicam şimdi bunun
Okadar Cook karışık yazmışsınız ki ilişkiye girmiş diyorsunuz ama içeri girme yok Demişsiniz ama zarı yırtık demişsiniz
Sürtünme yoluyla boxerli ise hamile kalmaz

Zarı yırtık değil düzelttim onuda duzelmemis abla bak şimdi sürtünme bitek içine girme boşalma yok bitek çocuğun boxsrine bulaşmış sürtünmeden önce oda kuru diyorlar surtunurken

Zarı yırtık değil düzelttim onuda duzelmemis abla bak şimdi sürtünme bitek içine girme boşalma yok bitek çocuğun boxsrine bulaşmış sürtünmeden önce oda kuru diyorlar surtunurken
Bişi olmamıştır merak etme , kaç yaşında kardeşin

şey
Zevk suyu o hiçbir şey olmaz korkmasın. Böyle şeylerden için kardeşinizle kavga etmeyin bilinçli ve temkinli davransın yeterli.

Yok kız sürtünmeden bişi olmazda çok küçük daha sakince konuş onunla güzelce anlat yanlış olduğunu
Abla sürtünmeden önce çocuğun boxerde ıslaklık varmış ufak damla bişey olmaz demi kızmak da istemiyorum kendiside istemiş

Bi şey olmamıştır içine girmediyse. Zevk suyudur ama oturup konuşun uygun bi dille daha sonra benzer şeyler olursa yine size anlatabilsin . Biraz da kızın yaptığı yanlış çünkü yaşı çok küçük yaptığının sorumluluğunu alabilecek yaşta değil. Bi de somurma ne demek onu anlamadım

15 yaş erken bir yaş uyar çekip hata edip yazık etmesin kendisine

Back