- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Orkide_sever
Merhaba kizlar. Artik 3 cocuk sahibiyiz. "Ikisi ikiz" 5 senedir esimin isi yuzunden sehir sehir gezdik durduk. Bu son isinde benim dogumum yuzunden uzun sure kaldik yoksa coktan ayrilacakti. Kendisi o kadar yorulmus olmali ki son zamanlarda memlekete yerlersmeyi sabit bi hayatimizin olmasini istedigini soyleyip duruyo. Tabi bende cok istiyorum ordan oraya bilmedigim sehirlerde kalmak yasamak tasinmak alismak cok zor. Bizim gidicemiz yer kucuk bir ilce ama olabilecek bir cok is imkani car ve cogu kendi isinin sahibi insanlar. 1 universite var. Esim gidersek ne is yapariz nasil tutunuruz diye haliyle dusunuyo. Aklimiza genclere uygun unv.yakini kafe acmak geliyor ama nerden nasil baslanir yada baska isler mi daha uygun olur emin degiliz kararsiz kaldik. Unv. Yakin evimizde var 2 sene oluyor alali. Onu kredisi 3 cocuk masrafi vs. Vs. Giderlerde cok aslinda. Ben gidersek kendi evimizde otururuz diye dusunuyorum. Sonucta esyalarim var ortada birakamam artik hersey ates pahasiyken. Zaten geliri de 550 tl. Sagolsun kiracinin istekleri yuzunden kirada gorebilmis degiliz yani ordan bi kazancimiz hic olmadi. Neyse velhasil kelam aklina baska is imkani gelen sunu yaparsaniz da olabilir diye akil verebilecekler varsa buyrun lutfen yardim edin.