Küçük hesaplar peşinde miyim?

bırakacaksınız. isterse apartman kapısında bağırıp çağırsın, polis çağıracaksınız gerekirse ama o eve adımını atamayacak. ben kapıyı açmadıktan sonra bir insan nasıl evime, arabama girebilir? o kapılar açılmayacak, nokta.

Alacaksın eline oklavayı....gerisini yazmıyorum siz bana bakmayın.
Benim aklımın almadığı niye sorunlu tipler çoğunlukla erkek tarafından çıkıyor,galiba sınırlarını çizmedikleri için

Her türlü bağımlılık var ve bu adam sizin evinize girebiliyor, kalabiliyor?
Bu güven neden? Eşiniz önce bunu sorgulasın.

Çok fazla söyleniyorsunuz, adam laf arsızı olmuş.
Bir kere sert bir şekilde gerekirse gururunu inciterek kabul etmeyin, belki bir daha gelmez.
Yani kesin net ve sert olmak lazım.
Kuzen falan demeden.. Çünkü o demiyor. Asalak gibi sülalenizi maddi manevi sömürmesine neden izin veriyorsunuz. Tekrar yüzsüzce gelirse, önceki tavrınızı koruyarak, kestirip atmalı.
Huzurdan kıymetli mi

Sen kucuk hesap pesinde degilsin, herif belesci.. ayrica hersey birikmis icinde ki haklisin.. bence haystnzdan cikarin

Sınır koyması gereken kişi eşiniz. O istediği sürece hayatınıza girer bu adam. Size faydası olmaz zararı olur bu adamın ancak.

O zaman çekmeye devam, ne diyelim ki biz.

Kavga edin demiyoruz telefonları açmayın. Gerekirse engelleyin numarasını. Evinize zorla girecek hali yok.

İğrenç bir insan tipi bu tipleri asla sevmem. Eşinde görüşmesin aramalarına cevap vermesin. Haddini bilmeyene haddini bildirmek gerek

Bu tarz insanı evime sokmam kesinlikle..
Hele çoçuğum varken asla ben gece uyurken taciz bile edebilir.
Sonuçta hep hayatınızda.

Bugünkü konundaki linkten geldim kimmiş bu kuzen bı bakayım diye Allah affetsin çok güldüm Hadi diğer olayları geçtim de arabada bulduğu çantadaki , misafir kaldığı evdeki buzdolabindaki herşeyi kaşla göz arasında yemek nedir yaabu seviyede bir arsiza laf sokmak işe yaramaz, gerçi bu levelde bir yüzsüzü taş atıp kovalasaniz bile işe yarar mı emin değilim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…