Bu adam neden sürekli birilerinin evinde kalıyor onu anlamadım ben. Sizde kalıyor, eşinizin abisinde haftalarca kalıyor. Sülalecek çok taviz veriyorsunuz bu adama. Neden zırt pırt sizde ki? Ben almazdım eve. Sadece yatılı değil gündüz de almazdım.
Öyle mesafe koyarak falan olacak iş değil bu. Adamla komple görüşmeyin çok mu gerekli biri sanki. Zaten madde kullanan adamı çoluğunuzun çocuğunuzun yaşadığı eve sokmayın yahu.
Sevgilisi olduğu dönemlerde kafam rahatlıyor inanın. Başkasına dadanması konusunda çok haklısınız. Eşim ona laf çaktığın kadar kimseye laf söylemiyorsun diyor. Hak etmeyene niye söyleyim yani...Allah başıma vermesin. Sınır bilmeyenlere o kadar uyuz oluyorum ki. Sadece şu yiyecek işini bile yapsa boğazlarım. Kimse laf geçiremiyor ve yüzsüzse bir gün karşı taraf sakinken konuşurum. Laf çakarım arada da. Kafası iyiyken aramasına engel olamazsınız maalesef. Anca telefonlardan engellemeniz lazım. Başka birine dadanana kadar bu böyle sürer gibi. Belki laf söyleye söyleye yavaş yavaş düzelir.
Esinizin kuzeni gibi yasam surduren bir form daha var su dunya uzerinde..VİRUSLER..
Enerji gereksinimi ve faaliyetlerini yerine getirmek icin konak bir canliya ihtiyac duyar virusler(kuzen)...O da ESİNİZ zaten..
Biyolojik olarak,esinizin kuzeni bir parazit..
Hucre ici bir asalak..
Bune ya resmen parazit
Evinize bile almayın
Geldiğinde eşinizle beraber dışarı atın
Vallahi evinize kabul etmeyeceksiniz başka yapacak birşey yok .sizi muhattap etmesin bu yüzsüz adamla
Bence evinize artık hiç kabul etmeyin yani esiniz dışarda görüşsun artıkBu muhatap olmadığımız hali. O kadar ters ve sert davranıyoruz bu kadarını yapıyor düşünün. Geldiğinde ikramda bile bulunmuyorum. Eşim de bu konuda gayet destek. Ama bu kadar paçayı kurtarabiliyoruz düşünün. Ben yapamadım hadi annenlerde yiyin diye gönderiyorum.
Allah kolaylık versn canım. Biliyorum zor ama bunun sorumlusu eşiniz değil adam anlamıyor. Bu noktada kendinize şunu sorun “ eşime söylenerek ne elde etmek istiyorum?” Sonuç alınamaz çünkü eşiniz zaten mesafeli sizde aynı şekilde sorun kendisinde. İşe yaramadığı için yapmanız gereken sadece kendisine güzellikle söylemeniz kalmış onu denemenizi öneririm .
Dışarıda görüşmesi de ayrı dert.Bence evinize artık hiç kabul etmeyin yani esiniz dışarda görüşsun artık
Çok haklısınız ama inanın bunu da denedik.Bu mesafe koymak degil. Evinize gelip kalabilen, kendisi gidebilecegi halde kendini arabayla aldiran birine mesafe koymus olmuyor eşiniz. Buna mesafe denmez. Ayrica boyle insanlara mesafe koymak da yetmez. Bıçak gibi iliskiyi kesmesi gerekiyor esinizin. Boyle aile babasi, eş olunmaz. Sorumluluğu geregi bu insanla hic görüşmemeli
Eşinizin komple iletişimi kesmesi gerekiyor ama bu mümkün değildir sonuçta birlikte büyümüşler. Eve kabul etmemekle başlayın ama bunun için sıcak olun terslemeden. Yavaş yavaş rahatsız olduğunuz şeyleri gülerek söyleyin iyilikle eşiniz görüşsün siz çok az muhattap olun. Bazı insanlar laftan anlamıyorlar çözümü de minimum iletişimKendisine o kadar çok belli ettim ve tersledim ki. En son baya yükselmişim sanırım seni böyle bilmezdim dedi. Elimde bu tuttuğu hali sende kaç yaş küçüğüz niye laf söyletiyorsun kendine dedi. Ama yok yine size geleyim diye tutturmuş. Eşim de ev müsait değil kabul edemem demiş.
Madde kullanan adamı evime misafir olarak sokmam. Bence bunu öne sürerek ayağını kesmeye çalışın. Kafası güzelken oraya buraya kül döküp evi yakabilir. Birinin şikayeti üzerine evinize polis gelip sizi zor duruma sokabilir. Bunlar olmayan şeyler değil.
Yahu 28 yaşında köpek gibi çalışıyorum maaşım ancak yetiyor. Alkol desen yılda 1 kez, sigaram yok, kumarım yok. Ucu ucuna yaşıyorum. 35 yaşındaki eşşek kadar adamın bu denli ihtiyaçlarını kim karşılıyor ? Yol parasını kim ödüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?