Küçük gösterdiğim için ciddiye alınmıyorum

30 yaşındayım Allaha şükür genetik anne tarafımda çok küçük gösteriyorum. Hatta eşim benden sadece 5 yaş büyük olmasına rağmen bi ara takılmıştı bile bu duruma. Salopet giymeyi çok severim iyice çocuk gibi olurum kaç kere teyzeler kaça gidiyosun kızım maşallahh diye sormuşlardı markette bakkalda çakkalda 17, 18 gösteriyosun derler. Benim şahsen hoşuma gidiyor keşke hiç kırışmasam diyorum ne güzel olur..Bence şanslısınız hiç kafaya takılıcak birşey değil bence..25 yaşında tanıdıklarım botoks,ipli gerdirme falan yaptırıyorlar o yaşta.. Mutlu olun bence dipnot.: Allah sağlık versin 104 yaşında büyük halam var hala yüzünde kırışıklık yok genetiğinize şükredin

Ben de 34 yasindayim ama genel olarak 25in üstüne çıkamadım diyebilirim
Yas ilerledikce genc görünmek iyi hissettiriyor
Ama 20li yaslardayken kaale alinmamak, bu daha cocuk diye otelenmek koyuyordu.
Kilolu olmama ragmen yasimi göstermediğim söylenir ki kilo yasli gösteriyor
Üniversitenin bittigi sene birine misafirlige gitmiştik bana okuyor musun dediler bitti dedim üniversite düşünmüyor musun dediler zaten uni bitti dedim yas 24tü
31e girdiğim sene apartmana bir amcayla girdik bana okuyor musun çalışıyor musun dedi calisiyorum dedim, "üniversiteyi kazanamadik galiba " diye laf soktu. Amca ben 31 yasindayim uni biteli 7 sene oldu dedim adamin gözleri portledi beni 17-18 yaşlarında sanmış
Bu biraz giyim kuşam ve durusla da alakalı
20 yaşındayken sekreterlik yapmistim pantolon- gomlek altina hafif topuklu ayakkabı ile gittim hukuk bürosundan geliyorum dedim resmi bir kurumdu beni avukat sandilar mesela. Yani 31 yasinda 18 sanilan ben 20 yasinda avukat olmustum.

Insanlarla konusurken soguk olmaya gerek yok ama özgüveni yerinde, tavırları ve söylemlerinden eminseniz daha cok ciddiye alinirsiniz.
Bir arkadasim yasitim evli cocugu var kız 150 boyunda 45 kg anca, sanirsiniz 13 yasinda cocuk gibi ama soguk ve ciddidir kimse onu cocuk gibi gormez. Bu da onun tavırlarından bence.

Allah başka dert vermesin.Millet dertsizlikten artık neyi dert edeceğini şaşırmış.

Bende 27 yaşındayım ama minyon olduğum için hep beni 16-17 yaşımda sanıyolar. Hatta bir keresinde bir hemşire eşim için, “dışarda bekleyen babanız mı” demişti. evli olduğumu söylediğimde yuh daha yasın kaç ki evlisin diyolar 27 diyince şok oluyorlar. Valla insanları şoke etmek benim acayip hoşuma gidiyor

Ben de daha soğuk ve mesafeli davranmaya çalışıyorum artık.

İş hayatında daha çok makyaj yapsam da fark etmiyor. Ama günlük hayatta da rahat giyiniyorum, pek makyaj yapmıyorum.

Yanlış anlamazsınız bir şey soracağım. Bu yaşından en az 10 yaş küçük gösterenlerin boyu 1.55-1.60 arası vs mı?

Valla ben 1.64 boyunda 57 kiloyum. Ama çocuksu bir yüzüm var.

Annem de öğretmendi, onu da öğrenci zannederlermiş ilk zamanlarında ona çekmişim.

Ben alnımda hafif çizgiler görüyorum. İlla ki o yaşlarıma göre değişiklik var yani, ama belki fazla makyaj yapmadığımdan cildim çok yıpranmamıştır. Hoş sivilce ve sivilce izleri belasından da kurtulamıyorum ergen gibi

30 yaşındayım, ben de çok küçük duruyorum ve giyim tarzım da kot, vans, converse tarzı hâlâ Ama hiç çocuk muamelesi görmedim.. Ben kaç yaş küçük öğrencime bile çocuk gibi muamele etmem, ayrıca 23-24 zannetseler bile onlar da gayet yetişkin yaşı..
Denk gelen insanlarla alakalı bence bu durum.. Biraz konuşunca da ona göre şekillenmeli bence tavırları..

Ayrıca, bence çok güzel bi şey.. Insanların şaşırması da çok hoş oluyor

Ben yaşımdan küçük gösterseydim mutlu olurdum. Bence şanslısınız.

Ciddiye alınmamanın küçük göstermekle ilgisi yok kesinlikle . Ben de küçük gösteriyorum ama ablacım canım balım diye ben istemediğim sürece kimse benle konuşamaz. Hele ki çalışma ortamında gençlerle genç olmak güzel ama azıcık ciddiyet işi kurtarır. Ki zaten 22 23 yaş da çocuk gibi pışpışlanma yaşı değil oradan da anlayabilirsiniz küçük göstermenizle ilgisi olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…