• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük gösterdiğim için ciddiye alınmıyorum

.
Kankı kendını o havaya sokman lazım kendını bil biraz mısal çok çok guzel kadınlar var ama kadınsı gelmıyor ama normal guzel kızlarımız var yanlış anlaşılmasın bende normal bır kızım örnek ıcın söylüyorum. Mesela ses tonu etkılıyor hal ve hareketlerı cool duruyor konuşma üslubu vs.
photo.jpg

Dert değil ya. Neysem o alıştım yaşımı söyleyip insanları şaşırtmaya. Rahmetli anneannem 90 yaşında vefat etti 60 göstermiyodu. Sıfır kırışık. Abarttığımı düşünen özele gelsin. 🤣

Bende 32 yasimdayim evet bende kucuk gosteriyorum 18 sandim diyenler bile var oglumu kardesim saniyorlar bende once senin gibi dusunurdum ama simdi insanlarin ne dusundugu onemli degil bu konuda benm icin umursamazsan oluyo yani

Yemin ediyorum konuyu ben açtım sandım..Bu kadar olur.

Aynen 32 yaşındayım,küçük gösteriyorum ve benzer şekilde telaşlı ve esprili bi yapım olduğundan daha da küçük sayılıyorum sanırım.

Geçenlerde eve doğalgaz bağlattık.Mühendislik firmasıyla gittim konuştum vs..Çalıştığım için sözleşmeyi annemin üzerine yaptık.Kadın sözleşme anında anneme beni çocuk sandığını ve öylesine sormak için şirketlerine gittiğimi düşündüğünü söylemiş.Annem kızım çalışıyor hatta doğalgazı o bağlatıor kendi parasıyla dediğinde şaşırmış.Annem bunu bana anlatınca çok üzüldüm açıkçası.Ciddiye alınmamak gücüme gitti.Acaba dedim tanımadığım ortamlarda bundan sonra buz gibi mi davransam ( o gün üstüne üstün espriliydim falan,altı üstü kombi hakkında bilgi edinceğim için çok kasmamıştım.)

Yukarıda arkadaşlar tipten ziyade tavır,duruş meselesi demiş. Haklılar da..Ama insan 32 yaşından snra değişebilir mi emin değilim.Ben buyum yani.Nasıl olmadığım biri gibi davranabilirim ki.Bir yolu varsa ben de konuyu takipteyim🤦‍♀️
Ben de sizdenim kızlar. 31 yasindayim ve 24-25 saniyorlar genelde. Ben durusumdan dolayi bu problemi cok yaşamıyorum. Ciddi ve mesafeli davranıyorum. Bu nedenle yapamiyorlar. Küçük gören tavirlar sergilenince kişinin yaşını sorup kendi yaşımı söylüyorum. Inceden bir mesaj veriyorum. Herşeyi konuşmaya gerek yok, bazen bakışlar da yeter.
Ha bir de ne kadar küçük görünsek de konuştuğumuz zaman illa ki yaş anlaşılır. 23 yaşındaki biri ile 32 yaşındaki biri istisnalar disinda aynı olgunlakta olamazlar diye düşünüyorum

Benimde boyum kısa kilo verince iyice küçüldüm işyerinde balıksırtı örmeyi seviyorum saçlarımı hep stajer sanıyorlar :KK53: hoşuma gidiyor benim ehehe

Merhabalar. 32 yaşındayım. Herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor. Yeni tanıştığım insanlar yaşımı 23-24 hatta bazen daha küçük gibi tahmin ediyorlar. Yaşımı söylediğimde herkes önce bir şok olup kalıyor, sonra "Gerçekten mi?" sorusu geliyor. Hele evli olduğumu duyunca daha da şok geçiriyorlar. Belki bunun bir avantaj olduğunu düşünenler olabilir, ama ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. Yaşıtım olan, belki en fazla birkaç yaş büyük, hatta bazen birkaç yaş küçük olan kadınlardan ablacım lafını duyuyorum. Ve buna göre davranıyorlar bana. Yaşa göre saygı göstermeyi de hiç anlamıyorum ama 23-24 yaşlarında olsaydım herhalde böyle davranmalarını pek takmazdım. Şimdi bu yaşıma rağmen küçümsenir gibi davranılmak ağrıma gidiyor. Lafı geçmese de yaşımı söyleyesim falan geliyor. Benden küçük erkekler de yaşıtı muamelesi yapıyor. Hatta geçen gün 23 yaşında bir erkek benimle flörtleşmeye çalıştı. Parmağıma da mı bakmıyor anlamadım ki. Alyansım düz, modern, rose altın ve ten rengime yakın. Herhalde pek dikkat çekmiyor. Sırf bunun için gidip kalın sarı alyans mı takmam lazım diye düşünmeye başladım.

Kişilik olarak mütevazı biriyim. Gençleri küçümsemiyorum, onlarla genç oluyorum. Belki burda yanlış yapıyorum. Biraz da gergin bir yapım var. Kolay endişeleniyorum, belki dışarıya biraz telaşlı görünüyorum. Bu da etkili olabilir mi küçük zannetmelerinde? Bunun için, böyle davranan insanlarla daha ciddi ve sakin konuşmaya çalışıyorum. Ama görüyorum ki fazla mütevazılık da iyi değil. Ciddiye alınmak için egolu mu olmak lazım?

Ayrıca benim gibi küçük gösterenler varsa, siz neler yaşadınız ve yaşıyorsunuz? İnsanlara karşı nasıl bir tutum takınıyorsunuz?

Son zamanlarda bu konuyu takıntı yapmış olabilirim. Kırıcı olmadan cevap verirseniz çok sevinirim.
Kendimi gördüm sizde ben daha küçüğüm 23 yaşındayım beni de 15 falan sanıyorlar. Eve yeni taşındım alt komşum annen nerde dedi :KK12:dün ptt den yeni kimliğim geldi kargocuya tc mi söyledim kızımısın sen dedi :sinirli: artık sinir oluyorum. Üzerime yaşımı yazıp gezesim falan var. Sigara alırken reşit misin diyorlar kimlik istiyorlar deli oluyorum.

Ben de küçük gösteriyorum. 20 filan diyorlar genelde. Yine de öyle ablacım filan muhabbeti yaşamadım. İnsanlar benden çekinir, mesafeliyimdir. Bence karakter, duruş olarak problemli olabilirsiniz.

Küçük göstermek cok güzel bence ya 24 yasindayim ama dolmusta öğrenci(lise) veriyorum hic daha kimlik soran olmadı :KK70: bodur tavuk her daim piliçtir. Gerçi simdiki liseliler benden büyük gösteriyor maşallah kızlarımıza fıstık gibiler

Küçük göstermek cok güzel bence ya 24 yasindayim ama dolmusta öğrenci(lise) veriyorum hic daha kimlik soran olmadı :KK70: bodur tavuk her daim piliçtir. Gerçi simdiki liseliler benden büyük gösteriyor maşallah kızlarımıza fıstık gibiler
Yaa. Buna katılıyorum 1.60 47 kiloyum. Daha benden küçük dünkü çocuklar benden büyük duruyorlar. Benim boyumu geçmiş hepsi maşallah. Kendimi çocuk hissediyorum yanlarında. Yeni nesil gümbür gümbür.

Yanlış anlamazsınız bir şey soracağım. Bu yaşından en az 10 yaş küçük gösterenlerin boyu 1.55-1.60 arası vs mı?
162 benim ama 47 kiloyum. Bir de kpss döneminden dolayı baya salaş giyiniyorum makyaj falan yapmıyorum ondan. Yoksa biraz dar topuklu giyince süslenince gayet yaşımı gösteriyorum. Mesela boyun 155 de olsa uzun çizme 5 cm uzun gösteriyor. Giyim tarziyla falan da alakalım

Yaa. Buna katılıyorum 1.60 47 kiloyum. Daha benden küçük dünkü çocuklar benden büyük duruyorlar. Benim boyumu geçmiş hepsi maşallah. Kendimi çocuk hissediyorum yanlarında. Yeni nesil gümbür gümbür.
162-47 benim de. Fistik gibiler ya masallah hepsi uzun uzun incecik hic ergenlik sivilceleri falan yok. Ben onlarin yasinda nar cicegi,sari pantolon falan giyiyordum. Onlar mom jen boyfriend giyiyor coollar :KK70:

162-47 benim de. Fistik gibiler ya masallah hepsi uzun uzun incecik hic ergenlik sivilceleri falan yok. Ben onlarin yasinda nar cicegi,sari pantolon falan giyiyordum. Onlar mom jen boyfriend giyiyor coollar :KK70:
Aynen hepsinin maşallahı var. Anneme bazen takılırım hep bunlar malzemeden çaldığınızdan olmuş. Ailede Bi ben küçüğüm böyle :olamaz: arkadaşlarla dışarı çıktığımız da Bi ben yarım porsiyon kalıyorum

Bnde 165 boyum 45 kilomla oğlumla kardeş kardeş parkta takılıyoruz 🤣 herkes öyle diyor
Yaş kısıtlaması olduğunda da tuhaf bakışlara maruz kalmıştım otobüs şoförleri tarafindan özellikle 😂 ama yaş 30 oldu bile bu bir gerçek 🤓

Aynen hepsinin maşallahı var. Anneme bazen takılırım hep bunlar malzemeden çaldığınızdan olmuş. Ailede Bi ben küçüğüm böyle :olamaz: arkadaşlarla dışarı çıktığımız da Bi ben yarım porsiyon kalıyorum
Ya en cok sinir bozucu durum yüzün küçük olduğu icin sürekli kilo mu verdin senciler var. Hayır yani 52 kiloyken de ayniydim.

Merhabalar. 32 yaşındayım. Herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor. Yeni tanıştığım insanlar yaşımı 23-24 hatta bazen daha küçük gibi tahmin ediyorlar. Yaşımı söylediğimde herkes önce bir şok olup kalıyor, sonra "Gerçekten mi?" sorusu geliyor. Hele evli olduğumu duyunca daha da şok geçiriyorlar. Belki bunun bir avantaj olduğunu düşünenler olabilir, ama ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. Yaşıtım olan, belki en fazla birkaç yaş büyük, hatta bazen birkaç yaş küçük olan kadınlardan ablacım lafını duyuyorum. Ve buna göre davranıyorlar bana. Yaşa göre saygı göstermeyi de hiç anlamıyorum ama 23-24 yaşlarında olsaydım herhalde böyle davranmalarını pek takmazdım. Şimdi bu yaşıma rağmen küçümsenir gibi davranılmak ağrıma gidiyor. Lafı geçmese de yaşımı söyleyesim falan geliyor. Benden küçük erkekler de yaşıtı muamelesi yapıyor. Hatta geçen gün 23 yaşında bir erkek benimle flörtleşmeye çalıştı. Parmağıma da mı bakmıyor anlamadım ki. Alyansım düz, modern, rose altın ve ten rengime yakın. Herhalde pek dikkat çekmiyor. Sırf bunun için gidip kalın sarı alyans mı takmam lazım diye düşünmeye başladım.

Kişilik olarak mütevazı biriyim. Gençleri küçümsemiyorum, onlarla genç oluyorum. Belki burda yanlış yapıyorum. Biraz da gergin bir yapım var. Kolay endişeleniyorum, belki dışarıya biraz telaşlı görünüyorum. Bu da etkili olabilir mi küçük zannetmelerinde? Bunun için, böyle davranan insanlarla daha ciddi ve sakin konuşmaya çalışıyorum. Ama görüyorum ki fazla mütevazılık da iyi değil. Ciddiye alınmak için egolu mu olmak lazım?

Ayrıca benim gibi küçük gösterenler varsa, siz neler yaşadınız ve yaşıyorsunuz? İnsanlara karşı nasıl bir tutum takınıyorsunuz?

Son zamanlarda bu konuyu takıntı yapmış olabilirim. Kırıcı olmadan cevap verirseniz çok sevinirim.
Ah resmen yazıyı kendim yazmışım gibi okudum. Beni öğretmeni olduğum okulda öğrenci sanmıştı gelen müfettişler. Tamam çok da yaşlı değilim ama 20 25 yaşını da aştık yani. Bu mesele bende de içten içe dert valla. Ama dediğin Gibi ben kendimde şu durumu fark ettim. İnsanlara yaklaşımım çok ponçik. Nazik bir yapım var. E bi de minyon olunca hepten bıcırık çocuk muamelesi görüyorum. O yüzden artık kaba ve haşin olmaya karar verdim. Hoş nasıl olacaksa artık o :halay: :halay: :halay:

Birde şey var. Sorun mu var kilo vermişsin. Mutlu değil misin diyen bir teyze takımı var gün için dedikodu malzemesi arayan :KK14:
"Ekmek ye" insanlara 14 yasimdan beri böyle olduğumu anlatamıyorum kesinlikle. Uzun ve zayif olunca sorun yok manken gibi ama kısa ve zayif olunca wooowww

31 yaşındayım bana da hala öğrenci misin diye sorarlar :KK48: benim gibi bi kız arkadaşım evlendiğinde de kapı çalmış komşu gelmiş, canım annen evde yok mu demiş :KK48: arkadaş da evin hanımı benim demiş. Böyle olaylar yaşayabiliyoruz.

"Ekmek ye" insanlara 14 yasimdan beri böyle olduğumu anlatamıyorum kesinlikle. Uzun ve zayif olunca sorun yok manken gibi ama kısa ve zayif olunca wooowww
Evet kesinlikle. Birde bende göz altı morluğu var. 1 kilo versem bağımlı gibi geziyorum. :halay: Bana da hiç yemek yemiyor musun bu kolların ne bu bedenden nasıl 2 çocuk oldu. Yok yok bunun kesin hiç geçimi yok. Halbu ki ben hiç 50 kilo bile olmadım. Artık bende soranlara ben formumu koruyorum dikkat ediyorum yememeye diyorum. Halbuki akşam yemeğinin üzerine yatmadan yarım ekmek falan yerim yoksa gece acıkırım. Ama gelde anlat.

Back