Kücük Görümceye ve Kayinvalideye ne hediye alınır?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
merhaba kizlar öncelikle belki aranizda bana yardim edebilecek olan birileri vardir.diye düsündüm...Ben almanyada yasiyorum ve bu sene tatile gittigimde sözlümün annesine ve kardeslerine hediye götürmek istiyorum kücük kizkardesi 6 yasinda oldugu icin gecen sene tatile giderken hediye olarak kücük bir bavulun icine cikolata seker doldurup götürmüstüm bir de ankaraya gittigimde bir bebek almistim ama canli canli verememistim simdi canli canli vercem evlerine gidecem

1 = Kayinvalideme ne tarz bi hediye alabilirim ?
2 = Büyük kaynima ne alabilirim ? kendisi 25 yasinda
3 = Kücük kaynima ne alabilirim ? o da 15 yasinda ben gidenece 16 olcak
4 = Kücük görümcem 7 yasinda ben gidenece 8 olcak ona ne alabilirim ?
5 = Bir de askim su an askerde ben gidince askerden gelmis olacak ona götürebilcegim hediye alternatiflerine bana sunarsaniz cok memnun kalirim.

HERSEY ICIN SIMDIDEN COK TESEKKÜRLER umarim yardim edebilecek birileri vardir herkes fikirlerini yazarsa sevinirim

kayınvalidene güzel bi gecelik alabilirsin.büyük kaynına parfüm alabilirsin.küçük kaynına ıpod tarzı bişe alabilirsin.küçük görümcenede oyuncak tarzı bişe alabilrsin gene bi bebek olabilir.yada şu ayıcıklı kışlık terlikler var.süse meraklı bi kızsa renkli tokalar alabilirsin.çikolatada getirip onuda ayrıca kayınvalidene verebilirsin ama her gelişinde bu kadar hediye almana gerek yok tabi ilk gelişinse böle bi seferlik getirebilirsin..sonra diğer gelmelirinde genel olarak bi ev hediyesi getirmen yeterli olur.sonuçta sen gelinsin.erkek tarafı sana hediye almalı daha çok.:))))

canım merhaba:)
bunu sözlüne sormalısın aslında nelerin onları mutlu edeceğini o daha iyi bilir ...
sevgiler:)

kayınvalidene güzel bi gecelik alabilirsin.büyük kaynına parfüm alabilirsin.küçük kaynına ıpod tarzı bişe alabilirsin.küçük görümcenede oyuncak tarzı bişe alabilrsin gene bi bebek olabilir.yada şu ayıcıklı kışlık terlikler var.süse meraklı bi kızsa renkli tokalar alabilirsin.çikolatada getirip onuda ayrıca kayınvalidene verebilirsin ama her gelişinde bu kadar hediye almana gerek yok tabi ilk gelişinse böle bi seferlik getirebilirsin..sonra diğer gelmelirinde genel olarak bi ev hediyesi getirmen yeterli olur.sonuçta sen gelinsin.erkek tarafı sana hediye almalı daha çok.:))))

cooook ama cooooook tesekkür ederim aslinda kayinvalideme gecelik iyi bir fikir hosunada gider kendisinin.büyük kaynima zaten parfüm almayi düsünüyordum artik öyle yaparim,kücük kaynima da ipod mp3 filan alsam iyi olur sanirim ayyyyyy yorumlar icin cok tesekkür ederim cok isime yariyacak aklima gelmeyen hediyeleri bile yazmissin cok saol...Zaten bu son gidisim olcak cünkü seneye tamamen ankara ya tasiniyoruz insallah bir daha dönmemek üzere...dolayisiyla böyle hediyeler yerine cicek ve cikolata götürülebilir...tekrardan fikirlerin icin cok saol hepsi cok güzel...

Back